Morrison og Kone Doherty på scoringslisten da U18 vant igjen

Når får vi se 16-åringen på en førstelagstrening?

Stoke U18 - Liverpool U18 2-4 (1-3)

Marc Bridge-Wilkinsons mannskap har startet sesongen på forrykende vis og stod med seks seiere på åtte kamper før dagens bortekamp mot Stoke. Der sikret de unge røde sin syvende, og fortsatte scoringsformen etter 3-1 seieren over Middlesbrough forrige helg.

Dagens trepoenger gjør at laget beholder sin andreplass på tabellen, med tre poeng opp til Manchester United på toppen. I sentrum stod 16 år gamle Kieran Morrison, unggutten som scoret hattrick forrige helg, og Cody Pinnington, som scoret to flotte mål i ettermiddag.

Trent Kone Doherty, som trente med Liverpools førstelag for ikke så lenge siden, sendte bortelaget i ledelsen med et flott løp fra sin høyrekant. Iren driblet av en mann, før han satte ballen sikkert bak Stoke-keeperen fra spiss vinkel.

Du kan se målet i vinduet under.

Ti minutter senere stod det 2-0. Morrison sendte en flott pasning i retning Cody Pennington ute til venstre, og 2006-modellen hadde få problemer med å ta ballen med seg inn i banen, og blåse den i lengste hjørnet.

Det var virkelig målrikt i åpningen av kampen, og bare et minutt senere reduserte hjemmelaget, før Morrison også ville stå på scoringslisten like etter. 3-1 til pause, og full kontroll for Bridge-Wilkinsons unge mannskap.

Etter timen spilt ble det litt nervøst for bortelaget da Stoke igjen reduserte, men det varte ikke lenge. Pennington tok tak i ballen ute til venstre, og slik som med hans første mål, satte han ballen i lengste hjørnet, helt oppe i krysset. For en scoring!

De siste tjue minuttene endte målløse i Stoke, og en solid 4-2 seier var sikret av Morrison og co. U18-laget har spillefri tre uker nå, før kamper mot Manchester City og Manchester United venter i starten av desember.

Slik startet Liverpool U18 i dag:

Kornel Misciur, Lucas Pitt, Francis Gyimah, Michael Laffey, Kyle Kelly, Ben Trueman, Kieran Morrison, Cody Pennington, Joshua Lambie (Nathan Giblin 90+1), Fola Onanuga, Trent Kone-Doherty

Ubenyttede reserver: Furnell-Gill, Morana, Upton, O'Connor

Dette må fortsette om tittelkampen skal leve til mai

Sjansene for en seier mot Brentford går betydelig opp når kampen spilles på Anfield.

Innsikt 11.nov 13:33
Stor usikkerhet om plassene på midtbanen – hvem ønsker du å se fra start?

Flere viktig vurderinger må tas før Brentford-kampen. Sett opp ditt lag nå.

Velg lag 11.nov 12:06