U21-laget gikk på stortap

Slapp inn fire mål på hjemmebane.

Liverpool U21 - West Ham U21 0-4 (0-1): Liverpools U21-lag tapte stort på hjemmebane i Premier League 2 lørdag. Det unge laget, der tre 16-åringer var med fra start, fikk det etter hvert tøft mot West Ham på akademiet.

Calum Marshall ga bortelaget ledelsen etter 13 minutter, før han doblet den et kvarter ut i andre omgang.

Liverpool satte inn Melkamu Frauendorf og Josh Davidson i håp om å snu kampen etter 62 minutter, men i stedet la Patrick Kelly på til 3-0 like etterpå. Bortelagets siste mål kom ved George Earthy et drøyt kvarter før slutt.

Barry Lewtas satte inn spillende trener Jay Spearing de siste ti minuttene, men det ble aldri noen scoringer å juble for, og West Ham tok en fortjent seier.

Trey Nyoni, som har trent med førstelaget de siste ukene, var med fra start. Det samme var Luke Chambers, James McConnell og Calum Scanlon, som har fått sin debut for førstelaget denne høsten.

Liverpool er nå nummer åtte i Premier League 2, og ligger fremdeles godt an til å komme til sluttspillet der de 16 beste lagene er med.