Utslått av Lancashire Senior Cup

Den regjerende mesteren ble for sterk.

Burnley U21 - Liverpool U21 3-1

Tirsdag kveld spilte Liverpool U21 sesongens første kamp i Lancashire Senior Cup – og det blir også den siste.

De røde er utslått av laget som vant turneringen forrige sesong, og laget Liverpool slo i finalen i 2022.

Liverpool startet kampen godt, men det var Burnley som tok ledelsen ved Han-Noah Massengo i det sjuende minutt. Lewis Koumas utlignet raskt etterpå etter en flott kontring. Trent Kone-Doherty slo en glimrende pasning i bakrommet som sendte Koumas gjennom, og han avsluttet kaldt.

1-1 sto seg også til pause. Etter sidebyttet scoret Massengo igjen, før Joe Westley la på til 3-1 og punkterte det.

Flere som manglet

Mateusz Musialowski, som med all sannsynlighet har sin siste sesong i Liverpool FC, var livlig i kampen. Veteran Jay Spearing var også farlig frempå med et skudd fra utenfor 16-meteren, og målvakten måtte tuppe forsøket fra 35-åringen over tverrleggeren. Stjerneskuddet Trey Nyoni hadde også et par farlige forsøk, men hjemmelaget fikk blokkert.

Liverpool vant turneringen i 2021/22-sesongen, da de slo nettopp Burnley i finalen. Sist de røde vant før det var i 2016/17-sesongen. Totalt har Liverpool vunnet 13 ganger – Blackburn har flest seire med 20, i en turnering som har blitt spilt siden 1879.

Spillere som Kaide Gordon, Conor Bradley (nettopp tilbake i trening), Calum Scanlon, Luke Chambers og James McConnell var ikke med i troppen til denne kampen. Det kan være et hint om at de er aktuelle for torsdagens Europa League-oppgjør mot LASK.

Liverpool U21: O. Kelly, Miles, Gyimah, Pinnington, Nallo, Spearing (K. Kelly, 72), Kone-Doherty (Pitt, 83), Nyoni, Koumas, Musialowski, Frauendorf (Danns, 65).

Ubrukte reserver: Poytress, Furnell-Gill.

Konkurranse: Hva gjør du Never Alone?

Konkurranse: Hva gjør du Never Alone?

Vil du vinne signerte drakter av van Dijk og Núñez? Del hva ekte Liverpool-supportere aldri gjør alene i konkurransen #YN_A på Instagram og TikTok.

Supporterklubben 28.nov 13:58
– Scenene fra Liverpool blir veldig emosjonelle

Pørni– Scenene fra Liverpool blir veldig emosjonelle

Henriette Steenstrup har tatt med seg «Pørni» til Liverpool under innspillingen av en ny sesong av TV-serien.

Kopite 28.nov 20:33