Liverpool U21:En knusende 3-0 seier på sørkysten – uten sine største stjerner

Lewis Koumas og James Norris fikset seieren for U21-laget.

Southampton U21 - Liverpool U21 0-3 (0-2)

Barry Lewtas, Jay Spearing og Liverpool U21 reiste til sørkysten fredag, og returnerer til Merseyside med tre velfortjente poeng i bagasjen, uten sine største stjerner.

Ben Doak, Bobby Clark, Mateusz Musialowski, Luke Chambers, Jarell Quansah og Trent Kane-Doherty var ikke i kveldens tropp.

Det tok bare seks minutter før de røde var i ledelsen. Liverpool presset høyt, og vant ballen inne i Southamptons sekstenmeter (!). Lewis Koumas plukket opp ballen, og via en Southampton-spiller, satte han ballen sikkert i nettet.

På tampen av omgangen sendte Frauendorf inn et godt innlegg, som traff Southampton-spiller Zach Awe. Et selvmål, og 2-0 til pause!

Den andre omgangen så lenge ut til å bli målløs, men på overtid dukket James Norris opp, og scoret kveldens tredje Liverpool-mål etter et flott forarbeid av Koumas.

Evigunge Jay Spearing fikk et kvarter på banen, og var med å sikre en svært sterk seier på sørkysten.

U21-laget har hatt en svært god start på sesongen, med to seire og en uavgjort i de tre første rundene. Det gror godt på akademiet, både defensivt og offensivt.

Scoringene til Lewis Koumas og James Norris:

De største talentene manglet

Doak har blitt et fullverdig medlem av Jürgen Klopps førstelag, og skotten har ikke vært involvert med U21-laget så langt denne sesongen. 17-åringen får nok en plass på benken mot Newcastle.

Det samme kan gjelde midtstopper Quansah, som imponerte flere i pre-season. Konate er halvskadet, og 20-åringen kan bli en del av troppen som reiser til Nord-England.

Mangelen av Clark, Musialowski, Chambers og Kane-Doherty er det mer usikkerhet rundt. Clark og Chambers har blitt ryktet ut på lån, mens Musialowski har blitt linket vekk på en permanent overgang.

Trent Kane-Doherty, som scoret Liverpools eneste mål mot Derby forrige helg, har vært med førstelaget denne uken. Det er uklart hvorfor 17-åringen ikke var med i kveld.

Liverpool U21 stilte opp slik i kveldens kamp:

Marcelo Pitaluga - Isaac Mabaya (Tommy Pilling 59), Terence Miles, Luca Stephenson, Calum Scanlon - Melkamu Frauendorf, James McConnell (Carter Pinnington 90), Thomas Hill (Jay Spearing 82), James Norris - Lewis Koumas, Oakley Cannonier (Josh Davidson 46)

Ubenyttet reserve: Oscar Kelly

Hincapie, Salah og Kone – spørsmålene er mange inn i den siste uken av overgangsvinduet

Full oversikt:Hincapie, Salah og Kone – spørsmålene er mange inn i den siste uken av overgangsvinduet

Liverpool linkes stadig til midtstoppere og midtbanespillere, samtidig som flere spillere kan forsvinne ut dørene.

Innsikt 25.aug 19:33
Kjente på en enorm lettelse da Mac Allister-avgjørelsen tikket inn

Kjente på en enorm lettelse da Mac Allister-avgjørelsen tikket inn

Midtbanespilleren så ut til å være suspendert mot Newcastle, men plutselig kom kontrabeskjeden.