Avgjorde fem minutter på overtid mot Everton

En herlig overtidsseier mot byrivalen for Liverpools U18-lag.

Liverpool U18 - Everton U18 - 2-1 (1-1), Premier League U18: Lørdagen startet med et miniderby på Liverpools akademi i Kirkby da byrival Everton kom på besøk, og kampen ble akkurat slik et derby skal være. Tett, spennende, og ikke minst rød seier.

De tre poengene satt langt inne, men til slutt lyktes det for Marc Bridge-Wilkinsons gutter, som dermed fortsetter sin fine sesongstart på bekostning av den blå naboen.

Everton fikk den beste starten og tok ledelsen ved Martin Sherif etter bare seks minutter, men ledelsen holdt ikke mer enn i to minutter. Da var Jayden Danns på plass for Liverpool og utliknet.

Resten av kampen ble tett og jevn. Begge lag pådro seg to gule kort og skapte sjanser, men det var bortelagets målvakt som måtte gjøre de fleste redningene.

Han klarte likevel ikke redde et poeng for bortelaget. 95 minutter var spilt da avgjørelsen kom, og det var nykommer Trey Nyoni som var på pletten med sitt andre mål for sesongen for U18-laget. Dermed kunne Liverpools juniorlag juble for sin fjerde seier på fem kamper denne sesongen.

Følgende lag spilte lørdagens kamp:

Misciur (R. Trueman fra 30) - Pitt, Lucky, Nallo, Kelly (Gyimah fra 90) - Onanuga, B. Trueman (Laffey fra 90), Nyoni - Young (Ahmed fra 62), Danns, Kone-Doherty.

To brødre var på banen i lørdagens kamp. Ben Trueman startet kampen for de røde, mens hans bror Reece ble byttet inn i målet da Kornel Misciur måtte ut etter en halvtime.