Szoboszlai om Salah-ryktene– Han ønsker å bli her, og ønsker å spille i Liverpool

Det har vært mye rykter angående Mohamed Salah de siste ukene, men ifølge Dominik Szoboszlai har egypteren vært tydelig på at han ønsker å bli.

Det har vært mye rykter angående Mohamed Salah de siste ukene, etter at det ble kjent at egypteren er øverst på ønskelista til Saudi Pro League og Al-Ittihad. 

Det saudi-arabiske overgangsvinduet er enda åpent i en uke til, men så langt er det ingen signaler som tyder på at lynvingen er på vei bort fra laget. 

Egypteren selv har virket upåvirket på tross av ryktene om at han ikke er fremmed for overgangen, og scoret de rødkleddes tredje mål mot Aston Villa søndag kveld, og serverte Darwin Nunez før 2-0-målet. 

Dominik Szoboszlai, som scoret Liverpools første mål mot Aston Villa, kommenterte ryktene etter kampen. 

Vil bli

– Vi snakker med hverandre innad i laget. Han ønsker å bli her og spille i Liverpool, og være med oss, skal Szoboszlai ha sagt etter kampen ifølge blant andre Fabrizio Romano

Det spørs om ungareren vet at det saudi-arabiske overgangsvinduet er åpent enda, men det virker uansett ikke som om Salah har gitt noen signaler til sine nærmeste lagkamerater om at noe er på ferde. 

– Til syvende og sist så ble han værende og det er fantastiske nyheter. Han er en topp spiller, skal ungareren ha sagt. 

SCORET: Salah satte Liverpools tredje mål mot Aston Villa.

SCORET: Salah satte Liverpools tredje mål mot Aston Villa.

Samstemt Klopp

Manager Jürgen Klopp fikk også spørsmål om egypterens situasjon før kampen, og svarte det samme som sin nye midtbanegeneral da han fikk spørsmål på om han tvilte på Salahs fokus før kampen. 

– Det måtte jeg ikke og det trengte jeg ikke. Det var en sak i media, men det skjedde ikke. Jeg har en stor pult på kontoret mitt, med mange papir på. Jeg har en laptop, en iPad og alt du trenger, men ingen av dem ble brukt til noen av disse nyhetene. Jeg har hatt nok av ting å gjøre, og derfor har jeg ikke tenkt på det, svarte Klopp ifølge thisisanfield.com

– Mo hadde en helt vanlig og god treningsuke. Det var ingenting å tenke på, slik jeg ser det.

Nå er intense og fartsfylte Liverpool det verste laget i verden å møte, som Klopp drømte om før sesongen

Kampkommentar Liverpool-Aston Villa 3-0:Nå er intense og fartsfylte Liverpool det verste laget i verden å møte, som Klopp drømte om før sesongen

Tyskeren har bygget et konkurransedyktig lag som bør ha som mål å utfordre Manchester City i tittelkampen. Her er vår kampkommentar etter Aston Villa-kampen.

Kommentar 03.sep 17:20
Det er et godt tegn når en kamp er så god at det er vanskelig å dele ut bestemannsprisen

Spillerbørs og folkebørsDet er et godt tegn når en kamp er så god at det er vanskelig å dele ut bestemannsprisen

Liverpool kan gå inn i den irriterende landslagspausen med 10 av 12 mulige poeng etter et tøft kampprogram. Mot Villa var veldig mange veldig gode!

Kommentar 03.sep 16:54