Det «glemte» stortalentet:Tilbake på gressmatten for første gang på 18 (!) måneder

Det endte med tap for U21-gutta, men overskriftene tilhørte 18-åringen.

Liverpool U21 - Middlesbrough U21 1-4 (0-0)

Barry Lewtas menn var i stormform før møtet med Middlesbrough søndag, men ettermiddagen endte ikke slik de røde ønsket.

Liverpool startet klart best, og skapte sjanse på sjanse i den første omgangen. Keeper Fabian Mrozek i buret måtte ikke i aksjon før helt på tampen av de første 45.

Det ble ikke nettkjenning, og det stod 0-0 til pause på akademiet. I den andre omgangen raknet det for hjemmelaget.

Middlesbrough scoret to på rappen like etter pause, før to mål til ble lagt på i 73. og 79. minutt. Thomas Hill reduserte for hjemmelaget på overtid.

Et forferdelig resultat, men det var også positive nyheter å melde fra U21-gutta. Tre spillere kom nemlig tilbake fra hver sine langtidsskader.

TILBAKE: Kaide Gordon har slitt med skade i lang tid, men 18-åringen var tilbake på gressmatten søndag.

Et gledelig comeback

Stortalentet Kaide Gordon var en av dem som endelig var tilbake i aksjon, 18 (!) måneder etter sin forrige tellende kamp.

Kantspilleren var tilbake på trening med U21-gjengen i sommer, og mot Middlesbrough spilte han sine første minutter i rød drakt siden februar 2022.

Neil Jones skriver mandag om et gledelig comeback for Gordon, som i lang tid har slitt med bekkenproblemer.

«Synet av Gordon i aksjon betyr at dagen kan sees på som ingenting annet enn positiv. Dette er en svært talentfull spiller som kanskje har blitt glemt av mange», skriver han på Substack.

18-åringen har vært i aksjon for førstelaget ved flere anledninger, blant annet fra start mot Arsenal i Carabao Cup-semifinalen i januar 2022.

Paul Glatzel og målscorer Thomas Hill gjorde også comeback etter langtidsskader.