Scoret etter 13 minutter i U21-debuten

Jayden Danns leverte varene, men det endte med tap mot Brighton.

Brighton U21 - Liverpool U21 4-2 (1-2)

Calum Scanlon, Bobby Clark, James McConnell, Trey Nyoni og Kaide Gordon var alle med fra start for U21, men det var 17 år gamle Jayden Danns som stjal showet.

Spissen har levert meget gode tall for U18-laget i høst, og ble i dag belønnet med en plass på et nytt nivå. Det tok han uten problemer, for 2006-modellen trengte bare 13 minutter på å score sitt første mål på U21-nivå.

Det var dessverre ikke nok for de røde, som fikk kjørt seg mot et eldre Brighton-lag etter pause.

– Vi misbrukte sjansene

Hjemmelaget tok en svært tidlig ledelse, men Liverpool slo knallhardt tilbake like knappe fem minutter senere. Nevnte Danns stod for målet, med Kaide Gordon som tilrettelegger.

De røde gikk også opp i ledelsen etter halvtimen spilt da Bobby Clark fant Lewis Koumas. 2-1-resultatet stod seg inn til pause, før målene begynte å renne inn feil vei.

Louis Flower, Harry Howell og Jamie Mullins endte alle på scoringsliten for Brighton, som til slutt vant kampen 4-2.

Dette sa U21-trener Barry Lewtas etter kampslutt:

– Jeg følte vi var det klart beste laget i den første omgangen, men vi misbrukte veldig mange sjanser. Brighton skjerpet seg etter hvilen, og vi klarte ikke å opprettholde nivået vårt. Det er kanskje en klisjé, men det var en omgang til hvert lag.

Slik startet U21: Mrozek - Davidson, Pinnington, Nallo, Scanlon - Clark, McConnell, Nyoni (Pilling 73) - Gordon, Danns (Kone-Doherty 68), Koumas.

Ubenyttede reserver: Kelly, Spearing.

Bekreftet: På vei tilbake til Liverpool

Utlånet i Championship ble aldri en stor suksess for Calvin Ramsay.