Szoboszlai deltok ikke på onsdagens trening

Midtbanespilleren har vært ute med skade i to uker.

Liverpool sitt førstelag var onsdag tilbake på treningsfeltet etter vinterpausen, men av treningsbildene kan vi se at det mangler mange spillere fire dager før bortekampen mot Bournemouth i Premier League. 

En spiller vi hadde håpet å se på dagens bilder er Dominik Szoboszlai, men han har antydet at han ikke kommer til å rekke møtet med Bournemouth. Det kan se ut til at midtbanespilleren får rett - han trener tilsynelatende ikke for fullt med laget ennå. 

23-åringen har vært ute siden kampen mot Newcastle 1. januar, da han ble byttet ut med en hamstringskade. Like etterpå var han hjemme i Ungarn, der han ble kåret til årets mannlige idrettsutøver. 

Trent Alexander-Arnold, Kostas Tsimikas og Andy Robertson er heller ikke med på treningene med laget. Alle tre har et håp om å være tilbake før slutten av januar, og spesielt førstnevnte håper vi er aktuell til kampen mot Chelsea på månedens siste dag. 

I Thiago og Stefan Bajcetic sine tilfeller er det nå en gang i løpet av februar som er målet for et comeback på trening. Ben Doak er på sin side ventet å være ute i flere måneder, mens Joel Matip trolig ikke kommer til å spille igjen denne sesongen.

I tillegg mangler selvsagt også Mohamed Salah og Wataru Endo, som er opptatt med henholdsvis Afrikamesterskapet og Asian Cup. Begge har spilt én kamp så langt. 

Dermed er det en relativt tynn tropp Jürgen Klopp har å jobbe med for øyeblikket, men så lenge laget unngår flere skader, bør det være mulig å komme seg gjennom de neste ukene, der flere av de som nå er ute vil komme tilbake. 

Liverpool har Sporting-stopper på radaren

Liverpool har Sporting-stopper på radaren

Liverpool viser interesse for 20 år gammel midtstopper som nå representerer Elfenbenskysten i Afrikamesterskapet.

Ingen midtstopper i verden er bedre i lufta

Ingen midtstopper i verden er bedre i lufta

Virgil van Dijk er verdens beste midtstopper i luftrommet.