Echo: Alisson skal ha pådratt seg en hamstringskade

Liverpool Echo melder at førstekeeperen er ute mot Brentford.

Etter noen timer med rykter på sosiale medier om en skade for Alisson Becker har Liverpool Echo-journalist Ian Doyle nå kommet med en artikkel som kan tyde på at det er sannhet i de ryktene. Doyle melder nemlig fredag kveld at brasilianeren har pådratt seg en hamstringskade på trening, og at han må stå over lørdagens kamp borte mot Brentford. Flere journalister, deriblant David Lynch, har kastet seg på med den samme opplysningen. 

Han har ikke reist til London, men i stedet blitt igjen på Merseyside for å bli behandlet. Alisson stod også over forrige serierunde mot Burnley. Da var det på grunn av sykdom. 

Hvor alvorlig skade det er snakk om går ikke Doyle noe nærmere inn på. Vi må derfor vente i spenning for å se hvor mange kamper Alisson eventuelt går glipp av. Mange vil nok se mot 10. mars og hjemmekampen mot Manchester City med litt mer frykt dersom det viser seg å være en langtidsskade. 

Heldigvis har Liverpool en god reservekeeper i form av Caoimhin Kelleher, som allerede har satt ny rekord i antall kamper på én sesong for de røde, med 13. Nå ser det ut til å bli enda flere for iren som sannsynligvis var tiltenkt en plass i startoppstillingen i ligacupen neste helg uavhengig av Alissons tilstand. 

Nå ser det ut til å bli enda flere kamper for Kelleher denne sesongen.

Nå ser det ut til å bli enda flere kamper for Kelleher denne sesongen.

Kelleher har bare holdt nullen i to av de 13 kampene han har spilt denne sesongen, men resultatene har vært gode, og i Premier League har det blitt seier i de tre kampene han har spilt til nå. 

Liverpool FC har foreløpig ikke bekreftet nyheten, og Klopp nevnte ikke noe om en skade på Alisson da han møtte pressen fredag. Fra før er Trent Alexander-Arnold, Dominik Szoboszlai, Thiago Alcantara, Joel Matip og Stefan Bajcetic ute med skade for de røde.

Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen

Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen

Alisson mister de neste fire kampene, men skaden er ikke alvorlig.

Nottingham Forest gjorde et sent forsøk på å hente Kelleher - endte til slutt opp med en annen målvakt

Nottingham Forest gjorde et sent forsøk på å hente Kelleher - endte til slutt opp med en annen målvakt

Liverpool fikk et sent bud på Caoimhin Kelleher fra Nottingham Forest, men det var et stykke unna hva de rødkledde ønsket seg.