Tap på akademiet, selv om flere av ungguttene som spilte på Anfield var med

Barry Lewtas stilte et sterkt lag mot Aston Villa, men gikk på tap.

Liverpool U21 - Aston Villa U21 0-2

Den siste uken har spillere som James McConnell, Kaide Gordon, Lewis Koumas og Trey Nyoni spilt førstelagsfotball for Liverpool – mens Amara Nallo og Calum Scanlon satt på benken mot Southampton på Anfield.

Søndag var de alle med i startoppstillingen til Barry Lewtas da Liverpool U21 spilte mot Aston Villa på akademiet.

Ifølge kampreferatet på Liverpoolfc.com var det gjestene fra Villa som gikk rett i angrep, og skapte de første sjansene. Målet kom også tidlig, i det åttende minutt, da Kobei Moore stjal ballen høyt i banen og spilte løs Omari Kellyman som kom gjennom og scoret. 

Det gledelige for Liverpool, var at Rhys Williams var tilbake i spill, og spilte 71 minutter. Han måtte returnere fra lån i Port Vale etter 16 dager på grunn av skade, så nå kan han strykes fra skadelista.

Misbrukte sjansene

Liverpool hevet seg litt etter dette, og McConnell spilte nesten fri Koumas, som scoret sitt første mål for førstelaget på onsdag. Forsøket hans ble stoppet av en keeper som kom stormende ut,.

Villa hadde flere gode sjanser, som Fabien Mrozek måtte gjøre gode redninger for å stoppe.

Da det gjensto 20 minutter fikk Aston Villa straffespark, og det var Moore som gikk fram og satte den sikkert i mål. Med det stopper Liverpool U21 sin seiersrekke på tre kamper.

Liverpool U21: Mrozek, Miles, Scanlon (Davidson 57), Williams (Pinnington 71), Nallo, McConnell (Kone-Doherty 46), Gordon, Pilling, Musialowski, Nyoni, Koumas (Morrison, 46).

Ubrukte innbyttere: Kelly

Neste kamp for Liverpool U21 er borte mot Reading neste søndag, 10. mars, med avspark kl. 14.00 norsk tid.