Kom med sitt hittil største hint om at han vil bli – også etter Klopp

Virgil van Dijk gruer seg til den dagen han må si farvel til manageren.

Virgil van Djik har blitt intervjuet i dag. Liverpool-kapteinen stilte som trener i det McDonalds-sponsede opplegget «Fun Football» i byen, og satte seg ned med ITV-journalist Steve Scott

Virgil snakket der om ungguttene, som har kommet frem denne sesongen.

– Verdiene i klubben vil hjelpe dem med å kunne ta det sakte. De vil åpenbart like å gjøre alt så raskt som mulig, men dette er bare starten, og de fortsetter å utvikle seg. Det vil være mange hindringer på veien, men det er noe jeg definitivt vil sørge for at de er klar over, sier han.

– Jeg gruer meg til å si farvel

Nederlenderen fikk spørsmål om Klopp, og hvordan han ser på det at han snart skal si farvel. Liverpool har maks 14 kamper igjen under sin legendariske manager.

– Det vil bli veldig vanskelig. Jeg er en emosjonell person, og jeg liker ikke å si farvel. Nå er jeg kaptein, så det vil bli fryktelig, siden jeg sikkert også må snakke litt.

– Det er en dag jeg gruer meg til. Det er åpenbart at han har vært en enorm figur for klubben i så mange år, med all suksessen vi har hatt, og innflytelsen han har hatt på samfunnet og klubben rundt om i verden. Dersom du tenker på Liverpool, så tenker du på Jürgen Klopp. Han har fått klubben tilbake der den hører hjemme, og jeg synes også at han forlater klubben i en veldig god posisjon.

SNART FERDIG: Jürgen Klopp sin tid i klubben går mot slutten.

SNART FERDIG: Jürgen Klopp sin tid i klubben går mot slutten.

Hint om at han vil bli værende

Kapteinen har kontrakt med Liverpool i én sesong til etter denne. Fremtiden hans vil helt sikkert bli tema fremover, og i alle fall etter en sesong der han igjen kanskje har vist seg som verdens beste midtstopper.

Han snakket om hvordan det eventuelt ville være å jobbe under en ny manager – og for alle Liverpool-supportere som håper at 32-åringen signerer en ny kontrakt – høres det ut som at planen hans er å bli værende.

– En ny manager vil også ønske å gjøre ting på sin egen måte, og ta med de tingene som han ønsker å bringe inn i laget for at det skal ha suksess. Dersom det er noen spørsmål eller noe den personen ønsker å få råd om fra meg, så vil jeg definitivt bidra med det, sier han.

Nå er det to ting som står igjen:

– Vinne de to troféene som står igjen, det er suksess. Vi er med i kampen om begge. Det eneste vi kan påvirke er de kampene vi spiller selv. Vi må nyte det, gå ut der og kjempe. Vi prøver å spille vår beste fotball, men når alt kommer til alt handler det om resultater.

Torsdag skal Liverpool møte et lag som har en enda lengre skadeliste

Torsdag skal Liverpool møte et lag som har en enda lengre skadeliste

Sheffield United har 11 (!) spillere ute til torsdagens kamp.

Innsikt Ons. 03.04. 17:21
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05