Steele: Åpen for å fortsette karrieren i Premier League

Flere journalister melder om at den Liverpool-linkede manageren er ledig etter sesongen.

De siste ukene har Ruben Amorim seilt opp som storfavoritt til å ta over Liverpool til sommeren. Først kom bekreftelsen om at Xabi Alonso ville bli værende i Leverkusen også neste sesong, før Roberto De Zerbi ble kraftig linket til Bayern München.

Det siste døgnet har ikke akkurat oddsen på portugiseren blitt høyere, blant annet fordi han sa dette før helgens kamp mot Benfica:

– Jeg kan ikke garantere at jeg blir slik som Alonso gjorde. Vi vil ha tid til å diskutere fremtiden min, men det må gjøres til riktig tid. Nå fokuserer vi på å vinne titler, og så får vi se hva som skjer.

Fredag kveld kom velinformerte Lewis Steele i Daily Mail med en oppdatering på den pågående sagaen.

«Den 39 år gamle manageren er åpen for å fortsette karrieren i Premier League, og hans team undersøker aktivt muligheter i England. Kilder i Portugal mener at det nesten er 100 prosent sikkert at han vil forlate Sporting i sommer, spesielt hvis han vinner sitt andre ligamesterskap. Chelsea og Barcelonas interesse har minket betraktelig».

Steele er også på plass i Portugal denne helgen for å overvære Amorims kamp mot Benfica:

Lignende rykter fra Portugal

Pedro Sepulveda, som kanskje ikke er et så kjent navn for oss Liverpool-supportere, kommer med lignende rykter i et intervju med Anfield Sector.

Den portugisiske journalisten var en av de fremste journalistene i forkant av Darwin Nunez-overgangen. Spissen var da ønsket av både Manchester United og Liverpool.

«Ruben Amorim er åpen for å bli Liverpools nye manager. Det er ingen forhandlinger for øyeblikket grunnet Sportings tøffe kampprogram. Liverpool er sikre på at Amorim blir manager neste sesong. En økonomisk avtale kan være på plass i løpet av de neste dagene. Det er mindre enn fem prosent sjanse for at han blir ny Chelsea-manager», sa han blant annet i intervjuet.

Mye tyder altså på at de røde har skiftet fokuset sitt mot Ruben Amorim etter at Xabi Alonso-meldingen kom for en drøy uke siden. Men det må også nevnes det er snakk om rykter, og fast informasjon. Vi får nok uansett ikke vite hvem det blir før etter sesongen er avsluttet i England.

Hvem ønsker du å se fra start når Liverpool skal revansjere FA-cuptapet?

Hvem ønsker du å se fra start når Liverpool skal revansjere FA-cuptapet?

En tøff bortekamp mot Manchester United venter Jürgen Klopps mannskap. Sett opp ditt lag til kampen nå!

Velg lag Lør. 06.04. 14:04
Motstanderleiren har slitt med skader hele sesongen – men er tallene så ulike?

Motstanderleiren har slitt med skader hele sesongen – men er tallene så ulike?

Sannheten er at Jürgen Klopp har hatt tilnærmet like store skadeproblemer som Erik ten Hag.

Innsikt Lør. 06.04. 12:03