Har kun startet 25 ligakamper på tre sesonger

Daniel Sturridge har knapt vært tilgjengelig siden han var ustoppelig.

25. apr 2017 kl 10.34 Arild Skjæveland

I 2013-14 sesongen spilte Daniel Sturridge 29 kamper (26 fra start) og scoret hele 21 ligamål. I oktober sesongen etter ble han belønnet med en ny langtidskontrakt - men har aldri kommet skikkelig i gang igjen.

På de tre påfølgende ligasesongene har han kun startet 25 ligakamper, og kommet inn som innbytter 19 ganger. Det har gitt 14 ligamål.

45 ligamål på 87 ligakamper for Liverpool er fortsatt et imponerende målsnitt.

Denne sesongen har det kun blitt to scoringer i Premier League. Han har startet fem kamper og kommet inn 11 ganger. Etter at han igjen har fått problemer med hofta, kan sesongen og Liverpool-karrieren være over.

Kom samtidig som Coutinho

KOM SAMTIDIG:
KOM SAMTIDIG:  Daniel Sturridge og Philippe Coutinho kom til Liverpool samtidig.

Daniel Sturridge og Philippe Coutinho ankom Anfield samme uke, tidlig i januar 2013. De mange skadeproblemene til spissen har gjort at brasilianeren har spilt veldig mange flere kamper i deres tid på Merseyside - og brasilianeren har heller ikke gått skadefri i sin Liverpool-karriere.

Coutinho står nå med 177 kamper for Liverpool, hvorav 154 fra start. Daniel Sturridge har 115 - 83 fra start. Brasilianeren har spilt 47 flere ligakamper enn sin kollega.

Sturridge sin kontrakt løper til 30. juni 2019. Andy Hunter i The Guardian skriver at Liverpool nå er villig til å selge spissen i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]