Coutinhos perler mot Southampton

Philippe Coutinho ynder å lage perlemål mot Southampton. Men alle er kommet på St Mary's.

3. mai 2017 kl 10.32 Einar Kvande

Det er gode nyheter for Liverpool at Philippe Coutinho ser ut til å rekke søndagens kamp mot Southampton, trass i lårhønen brasilianeren fikk tidlig i kampen mot Watford.

Tre mål på ni kamper

Southampton er nemlig en motstander Coutinho ser ut til å trives godt mot. På ni kamper har han gjort tre mål mot The Saints.

Og et par av scoringene var riktige perlemål.

Samtlige scoringer har imidlertid kommet på St Mary's, så det er på høy tid med en Coutinho-scoring mot Southampton på Anfield!

Scoret i sin første kamp mot Southampton

Coutinhos første scoring mot Southamtpon kom i en ligakamp på St Mary's den 16. mars 2013. Dette var den vesle magikerens aller første kamp mot The Saints.

Liverpool tapte kampen 3-1, og dermed fikk ikke brasilianerens reduseringsmål til 2-1 like før pause noen stor betydning. Southamptons mål ble satt inn av Morgan Schneiderlin, Rickie Lambert og Jay Rodriguez.

22. februar 2015 serverte Coutinho sitt vakreste mål mot The Saints. En suser av et langskudd føk inn oppe i krysset etter bare tre minutters spill. Liverpool vant kampen 2-0. Raheem Sterling gjorde det andre målet et drøyt kvarter før slutt.

Coutinhos foreløpig siste scoring mot The Saints kom i et 3-2 tap på St Mary's den 20. mars i fjor. Coutinho ga Liverpool ledelsen på et vakkert langskudd 17 minutter ut i matchen, og Daniel Sturridge økte til 2-0 bare fem minutter senere.

Southampton snudde imidlertid kampen med tre scoringer i løpet av de siste 26 minuttene. To av disse satt inn av nåværende Liverpool-spiller Sadio Mané, som ble matchvinner i det 86. minutt. Graziano Pelle scoret mellom Manés to fulltreffere.