Hvem er din favoritt av disse fantastiske målene?

Emre Cans fantastiske mål mot Watford, har fått oss til å lete blant andre «brassescoringer» i Liverpool-historien. Stem på din favoritt.

2. mai 2017 kl 09.12 Arve Vassbotten

En seier mot Watford i en svært intens ligainnspurt hadde smakt uansett hvordan den kom, men Emre Cans kunstscoring satte en perfekt prikk over Liverpool i-en da Klopps menn rykket fra Manchester City, Manchester United og Arsenal i kampen om Champions League plass neste sesong.

– Det var et utrolig mål, sa Jürgen Klopp.

– Det er det vakreste målet jeg har scoret, sa Emre Can.

Og på tribunen måpte Watford-fansen over det de fikk se da tyskeren kastet seg rundt i lufta.

Debatt i TV 2-studio

På TV 2 etter kampen gikk debatten i studio om hvordan Cans scoring var sammenlignet med andre Premier League-perler både denne sesongen og tidligere.

Brede Hangeland og Trevor Morley sammenlignet scoringen med både Olivier Girouds «skorpion-spark», Andy Carrolls brassespark for West Ham mot Crystal Palace og også Wayne Rooneys brassespark mot Manchester City, som ble kåret til det beste målet i de første 20 årene med Premier League.

De slet med å bli enige om hvor Cans mål skulle havne i rangeringen.

Se debatten og scoringene her:

Liverpools «brasser»

Men Can er heller ikke alene i Liverpool-historien til å score på brassespark, saksespark eller hva man ønsker å definere det som. Uansett hva man kaller det, her har vi plukket ut noen andre perler fra historiebøkene. Nederst i saken kan du stemme over din favoritt blant «brasse»-scoringene.

John Barnes mot Blackburn i 1994, etter pasning av Stig Inge Bjørnebye:

Peter Crouch mot Galatasaray i 2006:

Og den lange mannen, viste også mot Bolton i 2007 at han ikke hadde glemt kunsten fra året før.

Sebastian Coates fikk bare to mål på sine kamper for Liverpool, men det ene er likevel minneverdig og kom mot QPR i 2012:

Sist sesong var det Christian Benteke som sto for det mest akrobatiske målet til Liverpool, da han scoret et spektakulært trøstemål på Old Trafford i 2015:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]