Juni 2019

Søn 2142Salah har sendt Egypt i føringen

Mohamed Salah har sendt Egypt i ledelsen mot Uganda. Salah scoret på et utsøkt frispark, som gikk over muren og inn i nærmeste hjørne. Dermed er Egypt ett steg nærmere gruppeseieren i gruppe A.

Søn 2010Salah starter for Egypt

Mohamed Salah starter for Egypt i den siste gruppespillkampen mot Uganda. Med poeng i kveld vi Egypt sikre seg førsteplassen i gruppe A i Afrikamesterskapet.

Søn 1859Kjente ansikt i Miami

Gini Wijnaldum traff på et kjent ansikt i form av Divock Origi på ferie i Miami. Det er en kommentar som går igjen i kommentarfeltet under bildet:

«Barcelonas mareritt!»

Søn 1719Keita starter på benken

Naby Keita starter på benken for Guinea i kveldens Afrikamesterskap-kamp mot Burundi. Midtbanespilleren har lenge slitt med skade, og pådro seg nye skader mot Nigeria i forrige kamp. Dette er grunnen til at han ikke er med fra start i den viktige kampen som Guinea må vinne for å avansere til utslagsrundene.

Søn 1428Drømmen har gått i oppfyllelse

Rafa Camacho har blitt offentliggjort som Sporting CP spiller. Til klubben sier han mellom annet at overgangen er en drøm som går i oppfyllelse.

Dette er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. Helt siden jeg var på akademiet i klubben har jeg drømt om å kunne spille for førstelaget her en dag.

Søn 0812Millar ute av Gold Cup

Liam Millar og hans Canada ble i natt slått ut av Gold Cup, det nord- og mellom-amerikanske mesterskapet, etter å ha tapt 3-2 mot Haiti i mesterskapets kvartfinale.

Millar satt på benken gjennom hele kampen, og måtte se sitt landslag tape 2-0 ledelsen de hadde til pause da Haiti gjennomførte et sterkt comeback.

Liverpool-spilleren fikk spille 42 minutter gjennom mesterskapet, fordelt på to innhopp i seierne mot Martinique og Cuba.

Lør 2020Ojo på Rangers-trening

Noen lekre avslutninger av 22-åringen på utlån.

Lør 1823En leken Sadio

Sprudlende glad etter triumfen i Madrid!

Lør 1818Gerrard viser seg frem på Rangers-trening
Lør 1510Gini i godt feriehumør
Lør 1412Duncan bruker ferien i gymmen
Lør 1114Diskuterte Auto Cup Scheme

Nylig trakk klubben tilbake noen endringer de ville gjøre med billettsystemet Auto Cup Scheme, etter mange reaksjoner fra fansen. Denne uka møttes LFC og supporternes representanter for å diskutere temaet.

Se referat fra møtet her.

Lør 0001Manchester United har signert Wan-Bissaka

Manchester United har signert Crystal Palaces høyreback Aaron Wan-Bissaka, i en overgang som skal være verdt £50m.

21-åringen blir med det klubbens andre signering i dette overgangsvinduet, etter at de tidligere i sommer signerte den 21-årige waliseren Daniel James fra Swansea.

Wan-Bissaka slo gjennom for alvor hos Crystal Palace forrige sesong, da han spilte 35 kamper hvor han hadde tre målgivende pasninger.

Fre 2305Brasil møter Argentina i semifinalen

Det er duket for derby i semifinalen av Copa America, når Alisson Becker, Roberto Firmino og Brasil møter Lionel Messi og Argentina, etter at Argentina i dag slo Venezuela 2-0 i kvartfinalen.

Lautaro Martinez ga Argentina ledelsen etter 10 minutter. I andre omgang ble Giovani Lo Celso byttet inn, og brukte bare seks minutter på å score Argentinas andre mål for kampen.

Semifinalen skal spilles natt til onsdag norsk tid.

Fre 2226Babel har funnet seg ny klubb

Ryan Babel har signert for tyrkiske Galatasaray. Dermed returnerer han til Istanbul, hvor han spilte for en av Galatasarays argeste rivaler, Besiktas, mellom 2016-2019.

Babel spilte 16 kamper for Fulham forrige sesong, men ble sluppet gratis etter at sesongen var over. Når gjør han en svært overraskende retur til Tyrkia.

For en uke siden skrev han selv på Twitter:

«Det er mulig at jeg kommer til å gjøre et fremtidig valg ingen hadde forventet... Ikke engang meg selv...»

Fre 2043Seks uker til seriestart

Nå er det bare seks uker til Premier League-sesongen sparkes i gang igjen. Fredag 9. august møter Liverpool Norwich i åpningskampen av Premier League 2019/20!

Fre 1915Aquilani legger opp

Den tidligere Liverpool-spilleren, Alberto Aquilani, har lagt opp.

Italieneren spilte 28 kamper for Liverpool i 2009/10-sesongen etter overgangen fra Roma. Han ble så lånt ut til Juventus og AC Milan, før han ble solgt til Fiorentina.

34-åringen spilte forrige sesong 21 kamper for Las Palmas i La Liga, men har nå bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

Fre 1727Liverpool åpner billettsalget på tirsdag

Liverpool åpner billettsalget til Super Cup-finalen for de prioriterte supporterne på tirsdag. Dette skriver de på sine hjemmesider.

I første omgang vil de som var på syv eller flere Champions League-kamper, samt finalen mot Tottenham, i fjor bli prioriert. Fra torsdag vil de som var på seks eller flere, samt finalen, få muligheten til å kjøpe billett. Billettene blir solgt etter førstemann til mølla-prinsippet.

Dersom det forstatt skulle være tilgjengelige billetter etter dette vil klubben komme med en ny pressemelding.

Fre 1344Åtte clean sheets på rad!

Etter at han holdt nullen mot Paraguay natt til fredag, har Alisson Becker holdt nullen i åtte kamper på rad for klubb og landslag.

Fre 1320AC Milan kastet ut av Europa League

Idrettens voldgiftsdomstol (CAS) har avgjort at AC Milan ikke får spille i Europa League neste sesong, på grunn av brudd på UEFA sine finansielle fair play-regler.

Bruddene skjedde mellom 2015-18, da AC Milan satset hardt på spillerrekruttering i et forsøk på å kvalifisere seg for Champions League.

CAS og AC Milan skal ha kommet til en enighet rundt avgjørelsen, i et forsøk på å rette opp i klubbens finansielle situasjon.

Fre 0942Mål i debuten

Hvem kan glemme Sadio Mané sin debutscoring for klubben? På denne dagen i 2016 signerte senegaleseren for Liverpool.

Fre 0906Tre år med Mané

På denne dagen i 2016 signerte Sadio Mané for Liverpool. Siden har senegaleseren spilt 123 kamper for Liverpool, scoret 59 mål og levert 22 målgivende pasninger i alle turneringer.

Tor 2154Retrodrakt

Ox stiller opp i bortedrakten fra 1996/97 på Instagram.

Tor 1743Griller Ox i løgndetektor
Tor 1722Alle treningskamper på LFCTV

I tillegg til at Liverpools sju treningskamper under pre-season vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo, bekrefter klubben at samtlige kamper også vises for abonnementer på LFCTV GO.

Tor 1540Stemt frem «Tidenes Liverpool-Premier League 11'er»

LFCHistory.net har den siste tiden latt fansen stemme frem det de mener er Liverpools beste 11'er gjennom Premier League-historien, altså siden 1992. Fem nåværende spillere, samt Klopp, kom med på laget.

Tor 1504Kovacic nærmer seg Chelsea

Mateo Kovacic skal nærme seg en permanent overgang til Chelsea. Dette til tross for at klubben fortsatt har en overgangsnekt av FIFA.

Grunnen til at kroaten kan melde overgang til London-klubben likevel er at han var på lån til Chelsea forrige sesong, og derfor ikke regnes som en ny spiller, gitt at avtalen blir bekreftet før låneavtalen går ut 30. juni.

Tor 1424Salah forsvarer kvinners rettigheter

Etter at Egypts Amr Warda ble sendt hjem fra Afrikamesterskapet etter at han angivelig skal ha seksuelt trakassert kvinner på internett, har Mohamed Salah uttalt seg på sosiale medier.

«Kvinner må bli behandlet med den ytterste respekt. ‘Nei’ betyr ‘nei’. Jeg mener også at de som gjør feil, kan endre seg for det bedre, og burde ikke bli sendt rett til giljotinen, som er den enkleste veien ut. Vi må tro på nye sjanser og lede og utdanne,» skriver han på Twitter.

Salah har tidligere blitt hyllet for sine uttalelser rundt kvinners rettigheter og likestilling mellom kjønnene.

Warda har selv beklaget hendelsene i en video han har publisert på Facebook.

Tor 1311Sharif har signert proffkontrakt

Abdi Sharif signerte i dag sin første proffkontrakt med Liverpool. Den unge midtbanespilleren har trent med Liverpool siden han var seks år gammel.

Sharif spilte i FA Youth Cup finalen i fjor, og var en av de som scoret på straffespark i straffesparkkonkurranasen mot Manchester City.

Tor 1230Salahs fantasy-pris har gått ned

Selv om han i fjor var spilleren som fikk flest poeng gjennom sesongen, så har prisen på Mohamed Salah gått ned i Fantasy Premier League foran neste sesong. I år kan du få han for £12,5m, der du i fjor måtte ut med £13,2m for egypteren.

Tor 1036Avansement

En smilende Mohamed Salah kunne være godt fornøyd etter gårsdagens seier over DR Kongo. Med scoring og tre poeng er hans Egypt allerede klare for åttendelsfinale i Afrikamesterskapet.

Ons 2135Salah starter nok en gang for Egypt

Mohamed Salah starter Egypts andre kamp i Afrikamesterskapet når de spiller mot DR Kongo kl. 22.00. Den kampen vises på TV 2 Sport 1.

Ons 2058Baby ble født på the Kop

Tirsdag kveld ble en liten jente født på Anfield under Pink-konserten.

Ons 1959Liverpool.no utnyttet i falsk konkurranse

Vi er blitt gjort oppmerksom på at Liverpool.nos mailadresse er blitt benyttet som avsender på et av svindelforsøkene med konkurranse fra Coop. Det er altså ikke vi som er avsender hvis du mottar en slik mail.
Les mer her.

Ons 1905De første Fantasy-prisene offentliggjort

Andy Robertson er den første Liverpool-spilleren som har fått prisen sin offentliggjort. Venstrebacken starter sesongen med en pris på £7M, noe som er en økning med en million fra prisen han startet forrige sesong på.

Ons 1520Keita starter

Naby Keita starter for Guinea mot Nigeria i deres andre kamp i gruppespillet i Afrikamesterskapet.

Ons 1244Wan-Bissaka nærmer seg Manchester United

Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka skal bare være en medisinsk sjekk unna å signere for Manchester United. 21-åringen skal da koste Manchester United £50 millioner.

Ons 1144Duncan fyller år

Bobby Duncan fyller 18 år i dag. Unggutten signerte for Liverpool i august i fjor, og han har vært sentral for de aldersbestemte lagene gjennom denne sesongen. Han scoret for eksempel 18 mål på 20 kamper i ligaen for U18, og var mannen som utlignet i FA Youth Cup-finalen mot Manchester City.

Tir 2150Spurs er i ferd med å sikre seg franskmann

Den ettertraktede midtbanespilleren kan bli Tottenhams første spillerkjøp på 18 måneder.

Tir 2146Everton kjøpte midtbanespiller

Andre Gomes var på lån på Goodison Park forrige sesong. Nå har de kjøpt ham fra Barcelona.

Tir 2106For en scoring det var...

Sadios første scoring for Liverpool, i debuten.

Tir 1230Ny rettsak mot politisjefen under Hillsborough-tragedien

7. oktober starter rettssaken mot David Duckenfield.

Tir 1123Mignolets beste involveringer
Tir 1002Seks år siden Mignolet ble Liverpool-spiller

Mignolet signerte på denne dagen i 2013, og har spilt 204 kamper for Liverpool siden den gang.

Man 2133Ingen endringer på Auto Cup Scheme likevel

I helgen kom Spirit of Shankly med en pressemelding etter flere reaksjoner på endringen av klubbens Auto Cup Scheme.

Nå går Peter Moore ut og bekrefter at disse endringene ikke vil komme likevel.

Man 2033Kina kan være et alternativ for Rafa

Det er ingen vei tilbake for Rafael Benítez og Newcastle nå, etter pressemeldingen om at han forlater klubben 30. juni når kontrakten går ut.

Pressemeldingen skal ha kommet uventet for Benítez og hans representanter.

Man 2017Tidligere linket ving returnerer til Ajax

Vingen Quincy Promes var mye linket til Liverpool da han spilte i Russland, og var stadig nevnt på ryktebørsen i 2017.

Nå forlater han Sevilla og skal spille for Ajax neste sesong. Han var på Ajax sitt akademi som unggutt, og returnerer til Amsterdam.

Man 2004Avviser at han har rådet Tierney om å bytte klubb

På podcasten The Transfer Window skal det ha blitt hevdet at Andy Robertson har rådet sin landslagskollega og Celtic-venstreback Kieran Tierney om å gå til Arsenal.

Det avviser Liverpool-backen på Twitter.

Arsenal er for tiden i forhandlinger om spilleren, men har så langt ikke klart å bli enig med Glasgow-klubben om en overgangssum.

Man 132552 år siden Clemence signerte
Man 0854García fyller 41 år!

Luis García blir 41 år i dag. Spanjolen spilte 121 kamper for Liverpool og scoret 30 mål.

Søn 2112Ingen problemer for Senegal uten Sadio Mané

Senegal vant oppskriftsmessig over Tanzania i sin første kamp i Afrikamesterskapet, selv uten suspenderte Sadio Mané.

Søn 1520Har trent hardt i Los Angeles

Alex Oxlade-Chamberlain, Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold ferierer alle for tiden i Los Angeles, men de kjører likevel et hardt treningsregime under ledelse av fitnesstrener Nicky Holender.

Søn 1026Familien Cox takker for hjelpen
Søn 0004Kamil Grabara og Polen er utslått av U21-EM

Selv om de vant sine to første kamper i gruppespillet ble Polen, med Kamil Grabara i mål, utslått av U21-EM i kveld, da de tapte hele 5-0 for Spania.

Tre lag endte på seks poeng, men Polen ble nummer tre av dem på målforskjell, og gikk dermed ikke videre fra gruppen.

Grabara var lagets store spiller i Polens andre kamp i mesterskapet, men kunne ikke forhindre et målkalas for Spania i kveld.

Lør 2322Inn etter 62 minutter

Naby Keita kom inn for Guinea etter 62 minutters spill i kampen mot Madagaskar i Afrikamesterskapet, på stillingen 2-1 til Madagaskar.

Lør 2319Bobby Duncan med sen treningsøkt
Lør 2212Keita på benken

Akkurat nå spiller Guinea mot Madagaskar i Afrikamesterskapet i Egypt. Naby Keita sitter på innbytterbenken for Guinea.

Lør 2131Firmino med scoring for Brasil

Roberto Firmino satte inn 2-0 for Brasil i Copa America-kampen mot Peru i kveld, etter 19. minutter. Brasil leder 3-0 etter 32 minutters spill. Alisson Becker står i mål for Brasil.

Lør 1858Reagerer på endringer i Auto Cup Scheme
Lør 1525Har skrevet kontrakt med nord-irsk ungdomslandslagsspiller

Liverpool FC har sikret seg den 16 år gamle nord-irske ungdomslandslags-angriperen Conor Bradley fra Dungannon United. Han beskrives som en svært rask og teknisk god spiller med nese for mål. Liverpool har fulgt Bradleys utvikling i lengre tid, og de siste par årene har han pendlet til Liverpool for å trene på akademiet i Kirkby i helgene og sommerferiene.

Du kan lese mer om Bradley i Ulster Herald.

Lør 1436Bok om Champions League-triumfen
Lør 1234Havner Ajax-talentet i Serie A?
Lør 1226Didi Hamann i hardt vær
Lør 1224Gratulerer med dagen, Loris Karius!

Den utlånte Liverpool-keeperen fyller 26 år i dag.

Lør 1205Familielykke

Alisson Becker ble nylig far for andre gang, da sønnen Matteo kom til verden.

Lør 1118I kveld kan vi få se Naby Keita i aksjon

Klokken 22.00 i kveld spiller Guinea mot Madagaskar i Afrikamesterskapet.

Fre 2152Salah starter for Egypt

Mohamed Salah er den store stjernen når Egypt starter Afrikamesterskapet på hjemmebane i kveld mot Zimbabwe. Avspark er 22.00 og kampen vises på TV 2 Sport 1.

Fre 1949I kveld starter Afrikamesterskapet

Mohamed Salah og Egypt spiller i kveld åpningskampen i Afrikamesterskapet mot Zimbabwe. Den kampen kan du se på TV 2 Sport 1, med avspark 22.00.

Fre 1833Fredagsfølelsen
Fre 1805Gerrard hyller Torres

Fredag offentliggjorde Fernando Torres at han legger opp. Gratulasjonene på en flott karriere har stått i kø for den tidligere Liverpool-spilleren, blant annet fra Steven Gerrard.

Fre 162718 åring solgt

Patrik Raitanen har signert for den nederlandske klubben Fortuna Sittard. Den 18 år gamle finnen signerte for Liverpool U18 i 2017, men fikk kun tre kamper i rødt.

Fre 1349748 000 euro til Séan Cox Rehabilitation Trust
Fre 1228Petr Cech har fått jobb i Chelsea
Fre 0940Noen av Torres sine beste Liverpool-mål

Lykke til med «pensjonist»-tilværelsen, Fernando.

Fre 0020James Pearce slutter i Liverpool Echo

Liverpool Echos James Pearce har lenge vært en av de mest troverdige kildene på Liverpool-stoff. Nå skal han forlate lokalavisen for nye utfordringer.

Tor 2221Sesongens 10 fineste mål
Tor 2133Slik spilles 1. runde i ligacupen

Liverpool er først med fra 3. runde.

Tor 1911Ligacupen trekkes klokka 20

Liverpool er ikke med i dagens trekning der 70 klubber er med. Liverpool er først med fra runde 3, sammen med de andre Premier League-klubbene som spiller europacup. Men kanskje får vi mer klarhet i datoene for de neste rundene etter trekningen.

Tor 1544Alle scoringene til Firmino

Her kan du se alle scoringene til Roberto Firmino i 2018/19-sesongen.

Tor 1439Riise signerte for 18 år siden

John Arne Riise signerte for Liverpool på denne dagen i 2001.

Tor 1114Fire år siden Gomez signerte

Joe Gomez ble Liverpool-spiller på denne dagen i 2015. Han ble hentet fra Charlton for kun £3.5M, og har siden den gang spilt 66 kamper for Liverpool.

Tor 0019Salah gjør seg klar for mesterskap
Ons 1554Seks ganger

På tur i USA har ikke Ian Rush glemt hvor mange Champions League-triumfer Liverpool har. Og bekledningen hans er ikke så verst den heller.

Ons 0010Lucas stemt fram til årets spiller etter Liverpool-hjelp

Lucas Leiva er blitt stemt fram som Årets spiller i Lazio, med god hjelp av en kampanje fra Liverpool-fans som fortsatt verdsetter brasilianeren.

Tir 2231Ny bok om suksess-sesongen

Simon Hughes har skrevet bok om sesongen vi akkurat har lagt bak oss.

Tir 1628Ny Champions League-intro

I dag ble de første kvalifiseringsrundene til Champions League trukket, og i den forbindelse har også den nye introen blitt publisert. Den avsluttes på best mulig måte - med Henderson som løfter troféet.

Tir 1207Seiersparade gjennom ni land!

Etter seire i turneringer pleier de fleste lag å arrangere en egen parade, hvor de viser frem sitt nye trofé for fansen. Liverpool hadde en uforglemmelig parade etter sin finaleseier i Champions League over Tottenham, hvor tusenvis av fans var samlet for å hylle sine helter.

Men at supportere selv resier på en slik parade er ikke hverdagskost. Derfor vekker en gruppe Liverpool-supportere fra Afrika oppsikt med deres egen parade.

Supporterne skal ha reist gjennom ni land, fra Tunisia nord i Afrika, helt ned til sørspissen av kontinetet i Sør Afrika. På turen skal de ha vært innom land som Nigeria, Kamerun og Mali. Dette skriver tidligere TalkSPORT-journalist Nik Postinger på twitter.

Tir 1118McAteer fyller 48 år i dag

Jason McAteer, som spilte 139 kamper i rødt mellom 1995-99, fyller 48 år i dag.

Man 1913Xabi Alonso forklarer sin rolle i laget

The Coaches' Voicehar publisert en video der Xabi Alonso forklarer hvordan rollen hans var i de ulike klubbene han har spilt i, der han også snakker om samarbeidet med de andre Liverpool-spillerne.

Man 1724Ljungberg er ny assistent i Arsenal

Svenske Freddie Ljungberg går fra å være U23-trener til assistent for Arsenal kommende sesong.

Man 0939Millar innhopp i Canada-seier

Liam Millar fikk spille de siste 20 minuttene da Canada slo Martinique 4-0 i deres første kamp i Gold Cup, som hovedsaklig blir spilt i USA. Canadas neste kamp er mot Mexico på torsdag. Mexico slo Cuba 7-0 i den andre kampen i Millar og Canadas gruppe, hvor de to beste lagene avanserer til kvartfinalen.

Man 0855Kapteinen fyller år

I dag fyller Jordan Henderson 29 år.

Man 0802Åpnet EM med seier

Liverpools unge målvakt, Kamil Grabara, fikk 90 minutter under åpningskampen i EM for U21 lag, hvor Grabaras Polen slo Belgia 3-2.

Søn 2325Neste år er ikke vinterballen gul

Den er rosa!

Søn 1148Premier League-ballen neste sesong

Dette er ballen som skal brukes i Premier League neste sesong.

Søn 1035Overraskelse på farsdagen

I dag er det den tredje søndagen i juni, og det er farsdag i Storbritannia.

Jordan Henderson, Andy Robertson og Virgil van Dijk var med på å gi noen fedre en overraskelse.

Søn 0822I dag fyller manageren år

Jürgen Klopp er 52 år i dag.

Søn 0820Colombia slo Argentina

Ingen god start på Copa America i Brasil for Lionel Messi og co.

Søn 0036Takker for gratulasjonene

Mohamed Salah har fylt 27 år, og er på plass sammen med den egyptiske landslagstroppen før Afrikamesterskapet på hjemmebane.

Lør 2200Scoringene på vei til nummer seks...

Det er én uke siden. Vi mimrer igjen...

Lør 2058For to uker siden...
Lør 2001Alisson ble far igjen

Fredag ble Alisson og kona Natalia Loewe Becker foreldre for andre gang. Sønnen Matteo ble født.

Fra før har de datteren Helena som ble født i april 2017.