Gabriel ut på båre:Arsenal med forsvarstrøbbel

Arsenal avsluttet pre-season med et sterkt resultat, men har et stopperprobelm før sesongpremieren på søndag.

8. aug 2016 kl 08.57 Arild Skjæveland

Liverpools første ligamotstander for sesongen hadde en sterk generalprøve, da de slo Manchester City 3-2 på Ullevi i Gøteborg i går kveld. Arsene Wengers menn lå under 1-0 til pause, men kom sterkt tilbake i den andre omgangen med tre scoringer, før City reduserte på slutten. Den store snakkisen etterpå er likevel skadeproblemene London-klubben nå har i midtforsvaret.

Med Per Mertesacker langtidsskadet, og med Laurent Koscielny som nettopp har returnert fra ferie etter EM, kom Gabriel Paulista sin ankelskade på overtid lite beleilig for Arsenal, som med det har alle sine mest rutinerte stoppere ute i søndagens ligaåpning.

– Laurent Koscielny er tilbake i trening, men jeg tror Liverpool-kampen kommer for tidlig. Det er tynt i forsvaret for øyeblikket, kommenterte Wenger til Arsenal.com etter kampen.

Nyinnkjøpte Rob Holding fra Bolton startet ved siden av Gabriel i midtforsvaret i går, og skadeproblemene kan bety en startplass for 20-åringen. Andre alternativ er 21 år gamle Calum Chambers og 18 år gamle Krystian Bielik, som kom inn da Gabriel måtte av banen på båre på overtid. En spiller som backen Mathieu Debuchy har tidligere i karrieren vikariert som stopper.

Arsenal - Liverpool har avspark kl. 17.00 på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]