Børster av seg støvet og ser frem mot Burnley-kampen

Liverpool-kaptein Jordan Henderson er opptatt av at laget lærer av feilene som slapp Arsenal inn i kampen igjen i sluttfasen av gårsdagens oppgjør på Emirates Stadium.

15. aug 2016 kl 18.16 Einar Kvande

Det ble en thriller av en fotballkamp i nord-London i går, med hele sju mål. Kaptein Jordan Henderson er meget godt fornøyd med fire scoringer riktig vei, men ikke like glad for at Arsenal fikk slippe så lett til og gjøre tre mål.

– Da vi kom inn i garderoben etter første omgang, visste vi at vi kunne spille bedre enn vi hadde gjort de første 45 minuttene, uttaler Henderson til Liverpoolfc.com.

– Philippe fikk oss inn i kampen igjen, med et strålende mål, slik at vi gikk til pause med uavgjort. Manageren fortalte oss mange ting vi måtte gjøre bedre foran andre omgang, og jeg føler vi klarte det, sier Liverpool-kapteinen.

IKKE HELT FORNØYD MED EGEN INNSATS
IKKE HELT FORNØYD MED EGEN INNSATS  Jordan Henderson mener han selv var en av spillerne som kunne ha opptrådt mer disiplinert mot Arsenal.

– Vi gikk ut i hundre i annen omgang, og gjorde noen flotte mål. Men Arsenal begynte å få tilbake troen etter at de gjorde sitt andre mål.

– Det er mye vi må jobbe med og bli bedre på, men vi skal ta med oss det som var bra også. Vi er strålende fornøyde med å ta tre poeng på Emirates.

– Må opptre med større disiplin

– Spillet vårt i andre omgang var til tider veldig bra, og spesielt da vi gikk opp i ledelsen med både to og tre mål.

– Men etter dette burde vi ha håndtert kampen bedre, og spesielt etter at Arsenal gjorde sitt andre mål og fikk troen tilbake. Vi må være litt mer kyniske i slike situasjoner.

– Angrepsspillet vårt var fantastisk. De tre på topp og midtbanen var med fremover på strålende vis, og til og med sidebackene var med fremover. Men til tider må vi være litt mer disiplinerte, og spesielt gjelder deg meg selv når jeg har den rollen jeg har i laget.

– Det var mye som var bra. Totalt sett er jeg veldig glad for de tre poengene. Nå skal vi trene i en uke, og så har vi Burnley på bortebane i neste kamp, avslutter Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]