Daniel Sturridge har trent hele uken

Spissen vil være i kamptroppen mot Burnley lørdag.

20. aug 2016 kl 00.56 Einar Kvande

Liverpool Echo spår at Daniel Sturridge vil bli å se i aksjon på Turf Moor i morgen, etter å ha gått glipp av 4-3 seieren over Arsenal sist helg. Jürgen Klopp bestemte seg for ikke å benytte seg av Sturridge i London, etter at angriperen hadde vært plaget av et mindre hofteproblem.

Echo skriver at Sadio Mane antagelig må stå over morgendagens kamp på grunn av skulderskaden han fikk denne uken, og dermed synes det som valget står mellom Sturridge og Divock Origi som spiss i kampen mot Burnley.

– Daniel er selvsagt en mulighet, sier Klopp til Echo.

– Han var ikke i kampform sist helg. Det er slik fotballen er. Dersom du har andre muligheter, må du ta det som er den beste, for du kan ikke flytte kampen til en annen dag.

– Noen ganger må spillere spille selv om de bare er 50% eller 60% i form, men når du har andre muligheter må du benytte deg av andre spillere, og så få de som ikke er helt i form opp på et høyere nivå, forklarer tyskeren.

– Dan har gjennomført preseason, men har hatt noen avbrudd på grunn av noen små skader.

– Den siste skaden var også liten, men det var nok til at han ikke kunne trene, så vi benyttet tiden da han ble skadefri til trening. Nå har han hatt en hel uke med trening sammen med laget, så han er aktuell for denne kampen.

– Vår spillestil er ikke noe problem for Daniel

– Jeg har ikke noe ønske om å forvandle Daniel til en maratonløper. Jeg håper vi kan forsvare oss så smart at vi ikke trenger å løpe som jævler hele tiden.

– Jeg så vi satte noen rekorder for løping mot Arsenal, men det handler mer om å ta de riktige avgjørelsene hele tiden.

– I fotball er det slik at det du ikke har i hodet, har du i beina. Så du må løpe for å nekte motstanderen rom, men det handler ikke alltid om å løpe med høyest intensitet.

– Jeg vil ikke at Daniel Sturridge skal løpe som en gal. Jeg ønsker han skal utnytte sine egenskaper. Det handler om kvalitet. Vår spillestil er ikke noe problem for Daniel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]