Drømmer om titler

Georginio Wijnaldum håper å vinne troféer med Liverpool, og har aldri hatt en manager som Jürgen Klopp.

19. aug 2016 kl 11.02 Arild Skjæveland

Wijnaldum spilte sin første offisielle kamp for de helrøde mot Arsenal, og noterte seg for én målgivende - i tillegg til å ha vært involvert som tredje sist på ballen før to andre scoringer. 25-åringen drømmer om å vinne titler med klubben.

– Jeg ønsker å vinne titler. Liverpool er en klubb med rik historie, men vi må skape ny historie og kan gjøre det med å vinne kamper og titler, sier nederlenderen til #LFCWORLD.

– Vi har et bra lag, med veldig mye talent, og dersom vi jobber bra som lag tror jeg vi kan oppnå mye.

Wijnaldum har hatt mange managere i sin karriere, men den han har nå er annerledes.

– Du opplever det når du møter han. Måten han snakker på, og måten han leder laget fra sidelinjen, med mye lidenskap. Du kan se at han tror på laget, og ønsker å løfte laget til et høyere nivå. Jeg tror han er den rette mannen til å få til ting med klubben og laget vi har nå.

– Måten han snakker med spillerne på gir håp og selvtillit, og det er det vi trenger. Han tvinger oss til å bruke kvalitetene våre, og det er bra. Han gir oss selvtilliten til å ikke være redd for å gjøre feil, og når han snakker om laget eller spillerne sier han alltid at vi må bruke kvalitetene våre, fordi han vet at vi kan. Det gir deg en god følelse.

– Når du ser hvordan han leder laget, og ser på kampen, er det annerledes fra alle andre trenere jeg har hatt. Jeg har sett mye, men ingen som ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]