Wilson ny U23-kaptein: – Et stort år for ham

Liverpool gir tenåringen Harry Wilson et ekstra ansvar for U23-laget kommende sesong.

11. aug 2016 kl 20.02 Marius Rabben

– Det handlet om hvem som passet best med staben, en som vi tenkte ville dra nytte av den rollen, forteller trener Michael Beale, ifølge Liverpool Echo.

Stortalentet Harry Wilson ble tidlig involvert på U21-nivå, og ifølge Beale er waliseren nå er spilleren som har vært lengst på laget – i en alder av kun 19 år.

– Veldig talentfull spiller

Allerede som 16-åring fikk den lynhurtige, anvendelige kantspilleren debuten på A-landslaget som den yngste i historien.

– Dette er et stort år for ham, sier Beale.

– Vi føler han er en veldig, veldig talentfull spiller. Sist helg scoret han et utrolig frisparkmål mot Benfica, noe som fikk praten i staben til å handle om ham.

Det er store forventninger til unggutten, som tilbrakte noen måneder på lån i Crewe Alexandra forrige sesong.

– Stort ansvar

– Han vokste helt klart etter det. Så han fikk mye ut av det. Deretter pådro han seg en skade som holdt ham ute i fem måneder, og han har sett mange av kompisene sine og folk han spilte med ta et steg videre, så det er viktig at han nå får et år som tillater ham å gjøre det samme.

Selv fikk Wilson nyheten som kapteinsbindet i forrige måned.

– Vi hadde en treningskamp mot Rhyl, og under møtet i forkant sa Mick lagoppstillingen og valgte meg som kaptein. Så tok han meg til siden og sa «du er kapteinen dette året», så det er et stort ansvar, og jeg ser veldig frem til det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]