– Everton er interessert i Benteke

Crystal Palace har fått et bud avslått på Benteke – kommer det også et forsøk fra de blå naboene?

5. aug 2016 kl 20.09 Lars Frøsland

Jürgen Klopp bekreftet på dagens pressekonferanse at Benteke kan være på vei bort. Det er uvanlig at en manager er såpass tydelig på at en spiller, med uavklart fremtid, er tilgjengelig for salg.

LA INN BUD:
LA INN BUD:  Crystal Palace la inn et bud på 25 millioner pund på Benteke. Foto: Propaganda

Crystal Palace fikk et bud på 25 millioner pund avslått forrige måned, og klubber som West Ham og Sunderland er ifølge Express også interessert i den belgiske kraftspissen.

Det som kanskje er enda mer overraskende er at Liverpools blå naboer Everton skal være interessert i Benteke. Skulle en overgang finne sted mellom Liverpool og Everton, vil det høre til sjeldenheten.

– Everton, West Ham, Sunderland og Crystal Palace er interessert, hevder den troverdige journalisten Paul Joyce.

Lukakus erstatter?

LUKAKU-ERSTATTER?
LUKAKU-ERSTATTER?  Romelu Lukaku er linket bort fra Everton.

Evertons stjernespiss, og Bentekes lagkamerat på Belgia, Romelu Lukaku linkes stadig til antatt større klubber. Kanskje har Ronald Koeman utpekt Benteke som Lukakus erstatter? De er ikke helt ulike som spillere, selv om mange nok vil hevde Lukaku spiller på et høyere nivå.

Chelsea er blant klubbene som skal være interessert i Lukaku.

Krever minst 30 millioner pund

Crystal Palace' bud skal ha vært på 25 millioner pund. Liverpool responderte med et tydelig nei. Budet i seg selv er ikke veldig langt unna det Liverpool ga, men Anfield-klubben tviholder på at de skal ha 30 millioner pund for Christian Benteke.

Liverpool betalte 32,5 millioner pund for et år siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]