– Forhåpentligvis den siste kampen som dette på 500 år

Jürgen Klopp synes laget manglet organisering og disiplin i tapet for Roma.

2. aug 2016 kl 05.20 Arve Vassbotten

Liverpool avsluttet sin USA-tur med 2-1-tap for Roma i natt, norsk tid. Det var to veldig ulike omganger for Liverpools del.

Angrepsspillet fungerte til tider godt i en sjanserik førsteomgang, men etter pausen og ti bytter fant laget aldri igjen rytmen i spillet.

Defensivt var Liverpool passive gjennom hele kampen, og ga Roma til tider for mye rom.

– I den første omgangen spilte vi ganske bra og skapte sjanser, men alt i alt var rommet mellom spillerne for stort og nesten alle angrep ble til sjanser. På den andre siden hadde vi også flere gode sjanser. Men som manager kan jeg akseptere dette fordi jeg vet hvorfor det skjer. Vi har hatt 13 dager her i USA med harde treningsøkter og det er ikke lett å forberede seg til slike kamper, sa Klopp etter kampen.

– I dag var det lett å se hva som gikk galt. Det er bra, for da er det lettere å endre det.

For lite kompakt

– Jeg likte ikke kroppsspråket på 1-0, det var ikke god nok organisering og disiplin. Når man er sliten trenger man å være kompakt, vi burde ikke la dem spille seg forbi oss så lett.

– Vi har gjort mye mens vi har vært her, så kanskje ikke konsentrasjonen var på topp. Forhåpentligvis vil dette være den siste kampen som denne på 500 år, sa Klopp til LFCTV.

Alberto Moreno måtte ut med skade ni minutter før slutt, Klopp uttalte etter kampen at han ikke skal ha noen hamstringskade, som det kunne se ut som. Han skal isteden ha fått seg et slag i låret. Hvor lenge venstrebacken i så fall vil være ute, er så langt ikke kjent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]