– Han er uforutsigbar

I løpet av sommeren har nyervervelsen Sadio Mané imponert Adam Lallana, som tidlig forsto hva Liverpool hadde fått.

9. aug 2016 kl 11.26 Marius Rabben

– Jeg skjønte umiddelbart hva slags spiller han er. Jeg visste hva han ville bringe til laget, sier Lallana, ifølge klubbens nettsider.

– Man kunne se alt mot Barcelona, men jeg så det etter bare noen treningsøkter sammen.

– Annerledes enn det vi hadde fra før

Mané spilte i alle Liverpools åtte første treningskamper i sommer, før han så tapet for Mainz fra benken. Dagen før åpnet han scoringsshowet mot Barcelona.

– Vi har sett hva han er i stand til på trening. Jeg var ikke redd for at han ikke ville finne seg til rette. Han kunne fått en scoring mot AC Milan, men det betød ingenting.

– Han er litt annerledes enn det vi hadde fra før. Han er uforutsigbar, forklarer Lallana.

DET FØRSTE MÅLET:
DET FØRSTE MÅLET:  Mané har vist gode tendenser under sommerens treningskamper. Mot Barcelona løsnet det endelig for den tidligere Southampton-spilleren.

Tidligere har blant andre Philippe Coutinho uttalt seg positivt om den nysignerte 24-åringen, og skrøt spesielt av farten hans.

Lallana beskriver Mané som en anvendelig spiller, og senegaleseren har allerede vist at han kan bekle kantene, spissrollen og han offensiv midtbaneposisjon.

– Veldig god tilvekst

– Sadio kan angripe på kanten, han kan skjære inn, han har mål i seg, slik han viste mot Barcelona. Han er en veldig god tilvekst til stallen, tro meg, sier Lallana.

– Vi har mange forskjellige spillere som kan spille i forskjellige posisjoner. Manageren har noen avgjørelser å ta, men det er bare bra for stallen at vi har konkurranse om plassene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]