Ings scoret da U23 tapte

En redusering av Danny Ings var det nærmeste Liverpools U23-lag kom poeng i ligaåpningen.

15. aug 2016 kl 00.43 Marius Rabben

– Dette er en skuffende start på sesongen for vår del, sier trener Michael Beale.

Hjemmemøtet med Southampton utviklet seg raskt i negativ retning. Allerede etter tolv minutter tok gjestene føringen på innlegg, før en eminent avslutning via tverrliggeren doblet ledelsen fem minutter senere.

Før pause ga Danny Ings, som spilte for å få etterlengtede kampminutter, laget håp igjen med en flott volley-avslutning etter pasning av Harry Wilson.

Kort tid etter pause økte imidlertid Southampton ledelsen på corner, og de fastsatte sluttresultatet til 4–1 etter 69 minutter.

– Danny var et stort lyspunkt

– Vi spilte bra med ballen og skapte gode situasjoner, men klarte ikke å forsvare oss å avgjørende i øyeblikk i kampen, forklarer Beale, som er spesielt misfornøyd med gjestenes tredje scoring.

– Vi har jobbet hardt gjennom pre-season for å bli bedre defensivt, og selv om Southampton scoret to enestående mål, er jeg veldig skuffet over det generelle forsvarsspillet vårt som et lag.

Beale trekker imidlertid frem Ings og keeperdebutant Kamil Grabara.

– Danny, som spilte bra og scoret, var et stort lyspunkt i opptredenen, og jeg må i tillegg nevnte Kamil som var bra i debuten, sier han.

Jordan Williams var for øvrig tilbake i startelleveren etter et ni måneder langt skademareritt, og spilte en drøy time.

– Nå drar vi til Danmark for en treningskamp mot Odense på onsdag, og ønsker å respondere på denne kampen på en positiv måte, samtidig som vi gir noen andre spillere muligheten til å starte i neste ligakamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]