Klar til å stå imot Spurs-presset

Dejan Lovren var ikke i troppen til Liverpool mot Tottenham på White Hart Lane i fjor, men kroaten forkynner at han vet hva som venter ham i nord-London i morgen.

26. aug 2016 kl 13.16 Einar Kvande

– Jeg blir satt under press hver dag på treningsfeltet, så jeg vet hva som venter meg mot Tottenham. Det blir ikke ulikt når våre spisser presser meg på trening. Vi må beholde roen når vi har ballen, og komme oss ut av forsvar så enkelt og raskt som mulig, slår Lovren fast til Liverpoolfc.com.

– Tottenham er alltid dyktige til å presse. De er alltid taktisk gode når de forsvarer seg, og de kom på tredjeplass forrige sesong, konstaterer Liverpool-stopperen.

– Vi må omstille oss til en ny motstander. Vi gjør ting forskjellig fra gang til gang når vi forbereder taktikken på trening, men vinnerviljen er alltid den samme.

VIKTIG Å BEHOLDE ROEN
VIKTIG Å BEHOLDE ROEN  Dejan Lovren har ingen planer om å la seg stresse av hissige Tottenham-angripere.

– Vi er ikke et lag som legger oss bakpå og venter på motstanderen, i håp om at vi skal få en sjanse eller to. Vi ønsker å angripe og score mål.

– Noen ganger kan vi bli for offensive, og få to skudd mot oss som fører til to mål, som mot Burnley. Men vi lærer. Vi har et veldig ungt lag med mye kvalitet, og en stor manager. Vi må bare forbedre oss på trening hver dag.

En læreprosess

Lovren mener at Klopp har utviklet seg mye som manager på de drøye 10 månedene han har vært Liverpool-manager.

– De første 7-8 månedene med Jürgen var en læreprosess, hvor vi ble kjent med hverandre. Jeg tror at manageren nå vet alt om klubben, alt om spillerne og jeg mener dette blir den virkelige starten med ham som manager.

– Vi har hatt en veldig god preseason, nå som vi vet alt om hverandre, og det er viktig. Det var en ganske tøff periode like etter at Jürgen kom til klubben, men han kom på riktig tidspunkt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]