– Klopp har første og siste ord

Styreformann Tom Werner forteller at manager Jürgen Klopp alltid vil ha siste ord i en overgangssak.

19. aug 2016 kl 21.39 Einar Kvande

Werner er fornøyd med Liverpools aktivitet på transfermarkedet i sommer, men insisterer på at Jürgen Klopp fortsatt har penger å rutte med dersom han ønsker å kjøpe flere spillere før transfervinduet stenger.

Liverpool har gjort seks spillerkjøp i sommer, hvor overgangene til Sadio Mane og Gini Wijnaldum var de mest profilerte.

– Jeg tror at våre supportere ser at de spillerne som Jürgen har hentet inn virkelig er kvalitetsspillere, uttaler Werner til Liverpool Echo.

– Han har sagt at han tror på laget. Du kan se at spillerne som er her er fullstendig lojale mot Liverpool.

– Vi gikk også etter et par spillere som egentlig ikke ønsket seg til Liverpool, og det var kanskje best at det ble som det ble. Alle spillerne som Jürgen har her nå, er opprømte over å være her. Vi forventer at Jürgen vil utvikle denne gruppen til et fantastisk lag.

– Det finnes penger å handle for

– Jürgen, Ian Ayre, Mike Gordon og FSG er fullstendig på bølgelengde. Jürgen har første ord, siste ord, og den stemmen som veier tyngst, når det gjelder overganger. Men vi er fullstendige enige om planene fremover.

– Jeg er glad for at spillerne vi har hentet inn er opprømte over å skulle spille for Liverpool og for Jürgen. Alt er svært positivt.

– Jürgen har penger til å handle flere spillere om han ønsker det, og han har vårt støtte.

– Målet vårt er å vinne. Vi ønsker å vinne. Våre supportere ønsker å vinne.

– Dert finnes ingen enkle løsninger for å vinne. Du kan bruke 100 millioner pund på en spiller, eller du kan ha en strategi der du forsøker å finne den neste Luis Suarez. Vi er opptatt av å gjøre det som er best for klubben.

– Jeg vil ikke si at vi har en forretningsmodell som vi er låst til. Vi kommer til å støtte forslagene og anbefalingene til vår manager. Jürgen Klopp har vunnet tidligere. Han mener at spillerne han har rekruttert i sommer vil bidra positivt. Det er vår jobb å støtte ham, og forsøke å få våre supportere til å stole på at vi er på riktig vei.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]