Pressekonferanse på Melwood:Klopp slo tilbake mot Alberto Morenos kritikere

– Det var en grunn til at Alberto Moreno spilte mot Arsenal.

18. aug 2016 kl 12.42 Einar Kvande

Om Sadio Mane:

– Det var en luftduell mellom to spillere, og Sadio landet på skulderen. Det er ikke så alvorlig. Men jeg vet ikke om han blir tilgjengelig i helgen eller ei. Men han vil ikke være ute lenge. Det hadde selvsagt vært best om situasjonen ikke hadde oppstått.

Om skadesituasjonen:

– Milner og Sturridge er tilbake i full trening. Lucas har varmet opp med resten av troppen, og kan være tilbake i full trening i dag. Han er på god vei. Mamadou Sakho er ikke så langt unna å returnere til full trening med laget.

Om kritikken mot Alberto Moreno:

– Jeg er ikke interessert i slik kritikk. Det var en grunn til at Alberto spilte. Er det slik at verden ikke er fornøyd med venstrebacken vår? Tror dere det er slik at dersom noen ikke presterer bra, så snakker vi om dem på en pressekonferanse? Jeg er lei meg for at folk ikke er fornøyd med Alberto Moreno. Vi må ta avgjørelser. Det beste er å ha tre spillere i hver posisjon. Dersom vi hadde funnet den perfekte løsningen hadde dere visst det.

Om spillerkjøp:

– Vi kommer bare til å kjøpe en spiller til dersom det er en fyr vi ønsker oss. Problemet med overganger er at ingen bryr seg om spillerne som allerede er i klubben. Dersom vi forventer at spillerne skal være lojale, må vi også være lojale mot dem. Du kan ikke spille uten å gjøre feil.

Om laget mot Burnley:

– Jeg har ikke bestemt meg for startoppstillingen på lørdag ennå. Det er min jobb å ta denne vanskelige avgjørelsen, og det vil jeg gjøre i morgen, fredag.

Om at Burnley-kampen ble flyttet til Turf Moor:

– Jeg ville ha tenkt på det, om jeg kunne ha forandret det, men det kan jeg ikke. Vi kjente til situasjonen med Main Stand.

Om Arsenal-kampen:

– Det var noen veldig gode tegn i den kampen, mens andre ting ikke var like bra.

Om Adam Lallana:

– Jeg har aldri ment at han har problemer med å score mål. Det er ikke noe du kan tvinge frem. Det jeg likte med scoringen hans var at vi hadde seks spillere inne i feltet. Det var en perfekt scoring. Det handler om å være i de riktige posisjonene.

Om Danny Ings:

– Jeg liker virkelig Danny, men jeg fortalte ham at det var mer fornuftig for ham å få spilletid med U23-laget sist helg.

Om Jon Flanagan:

– Etter en alvorlig skade, trenger du tid og muligheter. Utlånet til Burnley virket fornuftig, for da får han muligheten til å spille på høyeste nivå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]