Klopp vil jobbe med Moreno

Jürgen Klopp gir ikke opp den sterkt kritiserte venstrebacken Alberto Moreno.

16. aug 2016 kl 00.04 Einar Kvande

Det hevder velinformerte journalister som Paul Joyce i Express og Chris Bascombe i Telegraph.

Klopp har ifølge Joyce ingen umiddelbare planer om å kaste seg ut på transfermarkedet for å styrke dekningen på venstrebacken.

Moreno fikk mye kritikk for å ha laget straffespark i 4-3 seieren over Arsenal i ligapremieren, og han ble også slaktet av mediene for å være ute av posisjon da Theo Walcott satte inn vertenes første mål.

James Milner kan bli Morenos hardeste konkurrent om plassen denne sesongen, men han var skadet og uaktuell for kampen på The Emirates. Klopp skal også vurdere å benytte Nathaniel Clyne som venstreback, og Ragnar Klavan kan også spille i posisjonen. Liverpool-ledelsen venter også med lengsel på at Joe Gomez skal bli spilleklar igjen.

Klopp satser på de han allerede har i troppen

Klopp var ikke villig til å betale 20 millioner pund for Köln-backen Jonas Hector, som nå har signert en ny kontrakt med Bundesliga-klubben. Liverpool-manageren bestemte seg også for å droppe et kjøp av Leicesters Ben Chilwell, da han mente priskravet på 10 millioner pund var for høyt.

Bascombe utelukker ikke helt at Klopp vil vurdere saken på nytt før transfervinduet stenger ved utgangen av denne måneden, og Liverpool-manageren vet han har midler tilgjengelig til å hente inn flere spillere i sommer om han skulle ønske å gjøre det. Men det synes samtidig ganske klart at Klopp mener at han allerede har løsningen på venstrebackposisjonen innad i egen stall.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]