– Magisk fra Philippe

Adam Lallana tror ingen kan frata Coutinho frisparksansvaret nå.

15. aug 2016 kl 14.16 Arild Skjæveland

På overtid i førsteomgang skrudde Philippe Coutinho et frispark helt opp i vinkelen fra langt hold. Lagkamerat Adam Lallana er ikke overrasket.

– Vi jobbet med det for et par dager siden, og det er ingen sjanse for at noen andre kommer i nærheten av å få ta et frispark nå. Vi ønsker alle at han skal ta dem, fordi han kan gjøre det han gjorde. Jeg tror det er det peneste jeg har sett ham score, sier Adam Lallana til LFCTV.

– Det var lenger ute enn vanlig, og helt oppe i det høyre hjørnet. Målvakten var sjanseløs.

Adam Lallana scoret Liverpools andre mål etter pause.

– Det var en treig start fra meg. Det gikk for sakte, men jeg følte at jeg kom meg inn i kampen. Hele laget følte det slik. Magien fra «Phil» ga oss troen og selvtilliten før pause. Det var viktig for oss, og vi kom ut til andreomgang som om vi var besatt. Det var fantastisk, sier 28-åringen.

– Det var fint å bli involvert, og nå må vi bare klare å vise det over lenger tid - over 90 minutter. Vi hadde tre debutanter, og jeg synes alle strålte. Det var en flott kamp for dem å være involvert i.

– På 4-1 ble vi kanskje litt selvtilfredse, men var snart tilbake på jorda når det ble 4-3. Jeg satt på benken de siste ti minuttene, og det var uutholdelig å se på til tider. Nå har vi noe å måle oss etter, kan vurdere det, og se på hva vi trenger å forbedre oss på.

SATTE INN 1-2:
SATTE INN 1-2:  Adam Lallana ga Liverpool ledelsen for første gang i kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]