Millar scoret tre da U18 vant

Kanadiske Liam Millar har imponert i pre-season, men var enda mer imponerende da alvoret startet i ligapremieren i dag.

15. aug 2016 kl 15.19 Arild Skjæveland

Liverpool sikret seg Liam Millar fra Fulham i sommer, og 16-åringen scoret seks mål på åtte kamper i oppkjøringen til denne sesongen. Den kanadiske spissen imponerte stort da Blackburn gjestet akademiet i Kirkby for sesongåpning i ettermiddag.

Millar ga de helrøde ledelsen tidlig, og doblet, for så å triple ledelsen da en time var spilt. Det andre kom etter et flott forarbeid av Herbie Kane, og det tredje etter en god kontring.

– Han er en veldig bra avslutter, og det har vi sett på trening. Vi er glade for at vi har ham, og det har vært en glede å jobbe med ham siden han kom, sier trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

Glen McAuley la på til 4-0 på overtid, i en kamp der også Blackburn skapte mange sjanser. Nullen ble holdt takket være debutant Ben Williams i Liverpool-målet. Han gjorde en rekke gode redninger.

SCORET TRE:
SCORET TRE:  Liam Millar scoret tre mot Blackburn i dag.

Liverpools lag: Ben Williams, Harvey Whyte, Adam Lewis, Conor Masterson (kaptein), Michael Parker, Liam Coyle, Bobby Adekanye, Herbie Kane, Toni Gomes, Liam Millar, Yan Dhanda.

Benk: Caoimhin Kelleher, Glen McAuley, Jordan Hunter, George Johnston og Rhian Brewster.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]