Suárez takker Liverpool-fansen

De fremmøtte Liverpool-supporterne hyllet Luis Suárez på Wembley.

7. aug 2016 kl 10.42 Marius Rabben

«En veldig spesiell dag», tvitrer Suárez etter å ha tapt for gamleklubben i London.

29-åringen fikk en rørende velkomst i returen til England da navnet hans ble lest opp før kampen, og fansen applauderte ham av banen da Barcelona byttet ut Suárez etter pause.

– Det var en utrolig mottakelse, sier Barça-manager Luis Enrique.

– Det var veldig fint å se hvor godt Liverpool-fansen liker Luis, spesielt da de annonserte navnet hans i startoppstillingen.

«Takk til alle Liverpool-supportere for varmen, i dag og for alltid. YNWA», skriver hovedpersonen selv, med 82 mål på 133 kamper for de helrøde.

– Helt forskjellig rytme

På gressmatta var det imidlertid klasseforskjell. Én scoring før pause ble fulgt opp med tre etter, og 4–0 er Liverpools største seier over Barcelona noensinne.

Enrique sier det var enkelt å se at engelskmennene hadde kommet betydelig lenger i sin sesongoppkjøring. Dette var bare Barcelonas tredje kamp i sommer.

BLE STOPPET:
BLE STOPPET:  Suárez kom til noen forsøk mot sine tidligere lagkompiser, men verken han eller Lionel Messi fikk hull på byllen i London.

– Vi så to lag med helt forskjellig rytme. Man kunne se det allerede fra start. Det var to lag med vidt forskjellig antall treningsøkter og kamper i sommer, sier manageren.

– Det var definitivt ikke vår dag. Vi gjorde en rekke feil. Etter det første målet hadde vi et par sjanser. Men i starten av andre omgang slapp vi inn to mål, og da var det kjørt.

– Dette var et resultat man kan få i pre-season. Vi må bare akseptere det. Det svir å tape en kamp, men det er ingen lag som ikke har opplevd et resultat som dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]