Trives på plass i Burnley

Jon Flanagan venter fortsatt på debuten, men tror Burnley er rett plass for å finne formen.

21. aug 2016 kl 20.21 Marius Rabben

23-åringen har bare spilt åtte førstelagskamper de to siste sesongene grunnet langvarige problemer med kneet. Nå er han lånt ut til Burnley for å få kampminutter.

– Jeg er forhåpentlig forbi skaden nå, og kan kjempe om å spille så mange kamper som mulig i Premier League, sa han til kampprogrammet foran Liverpool-kampen.

– Det har vært veldig vanskelig og frustrerende, men jeg er mentalt sterk, og nå har jeg kommet positivt ut i motsatt ende.

Burnley-manager Sean Dyche uttalte nylig at Flanagan, som ikke var med Liverpool til USA i sommer, ikke hadde fått tilstrekkelig med spilletid i sommer, og vil gi ham tid til å bli klar.

PÅ TRIBUNEN:
PÅ TRIBUNEN:  Flanagan har måttet se Liverpool fra tribuneplass en rekke ganger de siste årene. Nå satser han på regelmessig spilletid i Burnley for å finne tilbake til godformen.

Derfor fikk han ikke plass i troppen til første ligarunde, hjemme mot Swansea, og grunnet utlånsreglene fikk han heller ikke spille mot Liverpool lørdag.

Hadde flere klubbmuligheter

Nå venter Accrington Stanley i ligacupen i midtuka, før en mulig ligadebut venter borte mot Chelsea i neste serierunde.

– Det har vært glimrende her så langt. Spillerne har gjort at jeg føler meg ekstremt velkommen, og jeg trives på treningene, fortsetter Flanagan.

– Det er hard kamp om plassene i Liverpool, og manageren sa det kanskje ikke ville bli så mye spilletid. Jeg hadde noen alternativer, men snakket med sjefen her, og jeg følte det var riktig sted.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]