Trodde henvendelse fra Klopp var en spøk

Liverpool-manageren måtte sende Ragnar Klavan en selfie før midtstopperen skjønte at han virkelig var ønsket til Anfield.

27. aug 2016 kl 10.49 Einar Kvande

Det er Chris Bascombe i Telegraph som avslører at Ragnar Klavan trodde han var offer for en spøk da Jürgen Klopp først tok kontakt med estlenderen.

Forsvarsspilleren ferierte hjemme i Estland da han fikk en tekstmelding der han ble spurt om han kunne tenke seg å spille for Liverpool. Klavan trodde det var en venn av ham som ga seg ut for å være Jürgen Klopp, og at det hele var en spøk som agenten hans var med på.

– Jürgen sendte meg en selfie for å bevise at det virkelig var ham, forteller Klavan til Telegraph.

– Jeg fikk meldingene, så jeg skrev tilbake og sa at jeg ikke trodde på ham, og trengte bevis. Han sendte meg et bilde der han smilte.

Uvirkelig

– Til å begynne med trodde jeg rett og slett ikke på det. Det å få spille i Premier League hadde vært min drøm i 22 år. Så blir du fortalt at du får sjansen, og ikke bare det, men at det også er Liverpool som vil ha deg. Jeg måtte spørre meg selv om dette virkelig var sant. At det virkelig skjedde.

– Jeg trodde ikke det var mulig. Enkelte spillere spør alltid agenten sin om klubber viser interesse. Jeg har alltid sagt til agenten min at han kan fortelle meg det om noe virkelig er 100% seriøst, men alt annet vil jeg ikke vite om.

– Jeg ante ikke at Klopp hadde meg i tankene. Jeg trengte ikke å overtales. Jeg sa til manageren at dersom jeg får sjansen til å gå til Liverpool, så er jeg ikke interessert i noen andre klubber.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]