Var hjemme hos Pochettino før Klopp-møte

Georginio Wijnaldum hadde bestemt seg for å gå til Tottenham, men så hadde han en samtale med Jürgen Klopp som endret alt.

29. aug 2016 kl 11.43 Arve Vassbotten

Georginio Wijnaldum sier i et nytt intervju med det nederlandske magasinet Voetbal International, at han møtte Mauricio Pochettino og hadde bestemt seg for å bli Tottenham-spiller da Jürgen Klopp tok kontakt.

– Jeg var hjemme hos Mauricio Pochettino før jeg snakket med Liverpool.

– Etter møtet sa jeg til agenten min «Jeg går til Spurs». Pochettino er en veldig bra manager, når man ser hvordan lagene hans spiller. Jeg var imponert over det han hadde å si, sier Gigi.

GIGI-KAMP:
GIGI-KAMP:  Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino i diskusjon under lørdagens kamp. Før sesongen kjempet de om underskriften til Georginio Wijnaldum.

Falt for Klopp

– Jeg så Spurs som et lag som passet meg veldig bra, men vi klarte ikke å bli enige om det finansielle med dem. Når man ser det i etterpåklokskap, var ikke det noen katastrofe, sier Wijnaldum.

Og før Tottenham kom med noen nye tilbud, var nederlenderen overbevist av Klopp.

– Pochettino var fantastisk, men Jürgen Klopp fikk meg til å føle meg enda mer avslappet. Fra øyeblikket jeg snakket med han første gang, visste jeg at jeg ville gå til Liverpool. Jeg falt for Klopp, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]