Dette skriver avisene etter 1-1 på White Hart Lane:«White Hart Pain»

Liverpool hadde ingen grunn til å være fornøyd med poengdeling i London.

28. aug 2016 kl 13.29 Einar Kvande

«Resultatet var det samme, men følelsene veldig annerledes. Da Liverpool forlot White Hart Lane etter Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager for 10 måneder siden var de henrykt over ett poeng, etter en prestasjon full av energi men med lite kvalitet, der man kunne takke Simon Mignolet for at det ble 0-0. Denne gangen var det ingen feiring etter kampslutt i hovedstaden. Liverpool og Tottenham delte også denne gangen poengene, men i Liverpool-leiren satt man igjen med en følelse av frustrasjon. Dette var en kamp som Liverpool kunne og burde ha vunnet. Isteden forbannet de misbrukte sjanser etter matchen. Det var en helt annen forestilling enn Liverpool serverte ved sin forrige visitt i oktober», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Han mener Liverpool fremstod som en velsmurt maskin, som har blitt betydelig styrket i sommer med kjøpene av Joel Matip og Sadio Mane.

«Hadde det ikke vært for den defensive missen som Danny Rose tok vare på da han utlignet James Milners straffemål fra første omgang, vill denne kampen ha blitt hyllet som et taktisk mesterverk av Klopp», mener Echo-journalisten.

Pearce mener likevel at Klopp gjorde en feil, da han ikke satte inn Sturridge i stedet for Origi da han tok Coutinho av banen tjue minutter før slutt.

Tre ganger poengdeling

Jonathan Northcroft i Sunday Times ble imponert over løpskapasiteten til begge lag.

«Spillerne løp så mye at det var nesten latterlig, og kjempet mot hverandre i over 90 minutter. Etterpå var de tomme for krefter uten at noen vant.»

Møtes disse to lagene i en cupkamp setter jeg alle pengene på ekstraomganger.Jonathan Northcroft

Northcroft gjør et poeng av at lagene nå har spilt tre kamper mot hverandre med Mauricio Pochettino og Jürgen Klopp som managere, og samtlige er endt med poengdeling.

«Møtes disse to lagene i en cupkamp setter jeg alle pengene på ekstraomganger. Kanskje ender det med straffespark-konkurranse også», skriver Times-journalisten.

GOD KAMP
GOD KAMP  Roberto Firmino gikk i krigen på White Hart Lane.

Amy Lawrence i The Guardian fokuserer på Klopps skuffelse etter kampen, og ikke minst skuffelsen over at Sadio Manes mål ble annullert.

«Trass alt det positive han kan ta med seg fra sesongens tre første kamper – alle på bortebane – la han ikke skjul på hvor skuffet han var over at laget hans ikke hadde plukket flere poeng på disse tre kampene. Det er ikke tvil om at vi har mer i vente, både fra Tottenham og Liverpool», slår Lawrence fast.

"Sturridge er for god til å sitte på benken"

For John Cross i Mirror er Daniel Sturridge hovedtemaet, og han antyder til og med at spissens dager i Liverpool kan være talte.

«Jürgen Klopp har funnet en ny posisjon for Daniel Sturridge. På benken. Det er åpenbart at Klopp føler at han ikke kan stole nok på Sturridge til å bygge et lag rundt ham.»

88.MINUTT
88.MINUTT  Daniel Sturridge ble avspist med bare noen få minutter på banen.

«Dersom Klopp ikke er overbevist, kan det være på tide å selge Sturridge. Han er for god til å sitte på benken. Divock Origi ble til og med satt inn før ham, før han til slutt ble avspist med bare et par minutter på banen.»

"Firmino satte standarden"

Sam Wallace i Telegraph mente at Roberto Firmino satte standarden på White Hart Lane, og at Liverpool nå ser ut til å være nærmere et fullkomment lag, trass i skadene man har.

«De blir ledet av Roberto Firmino, spissen som setter tonen med sin evige jakt etter ball og sin styrke. Lenge så det ut til at Liverpool ville gripe dagen. Førsteomgangen tilhørte dem, og de tok ledelsen like før pause. Mesteparten av kampen så Jürgen Klopps lag ut til å adlyde managerens visjon for fremtiden. Liverpool var det beste laget, og skulle ha vunnet kampen. Spurs burde ikke ha ventet en time før de møtte opp.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]