Bærer ikke nag etter forrige møte

Origi møter trolig Funes Mori til duell i morgen: første gang siden den stygge taklingen forrige sesong.

19. des 2016 kl 00.07 Lars Frøsland

Med Phil Jagielka suspendert forventes det at Fures Mori tar plass i Evertons midtforsvar, når de er verter for Liverpool mandag kveld.

MARERITT:
MARERITT:  Origi scoret i forrige møte mot Everton, men så ble han grisetaklet og misset store deler av sesongavslutningen.

For formspilleren Divock Origi vil det bli et spesielt møte. Forrige gang de møttes ble Mori utvist etter en fryktelig takling på belgieren.

Bærer ikke nag

Liverpool-spissen bærer ikke nag, men klarer ikke forutse hvordan han vil føle kampen mot de blå rivalene:

Slike ting skjer. Jeg kom tilbake sterkere og jeg har vokst på det. Jeg mottok en offisiell melding fra Mori. Jeg ser fremover og jeg er veldig spent før denne kampen. Hvordan vil jeg føle det? Jeg vet ikke hvem som starter, men jeg er veldig motivert, sier Origi til The Guardian.

Origi bruker ordet «krig» for å beskrive den kommende kampen, og han er full av optimisme og selvtillit.

I scoringsform

Origi har scoret i fem kamper på rad, og i Coutinhos og Sturridges skadefravær er han så godt som selvskreven i startoppstillingen.

– Jeg er glad for å kunne vise meg frem på en positiv måte – men dette er bare begynnelsen. Etter sesongen vil jeg vurdere hva som var bra og hva som var dårlig, men det er ingen tvil om at jeg føler meg bedre og bedre.

– Jeg liker å holde mine scoringsambisjoner for meg selv, men jeg er veldig, veldig ambisiøs. Jeg må jobbe veldig hardt, så får vi se hva jeg har oppnådd når sesongen er ferdigspilt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]