City uten Sane og Kompany

Det bekreftet Pep Guardiola på sin pressekonferanse i dag.

30. des 2016 kl 15.40 Einar Kvande

Manchester City-manageren kan imidlertid glede seg over at John Stones vil være i stand til å spille mot Liverpool, selv om han fikk en smell i kneet i Citys seier over Hull 2. juledag. I tillegg har Guardiola som kjent toppscorer Sergio Aguero tilgjengelig igjen etter at argentineren har vært suspendert i de fire siste kampene.

– John er mye, mye bedre, sa Guardiola under sin pressekonferanse i ettermiddag.

– Vincent og Leroy tror jeg ikke vil være tilgjengelige for spill.

– Aguero er klar. Han har kommet tilbake fra Argentina i god form. Endelig er han tilbake etter å ha vært utestengt i fire kamper, og vi er glade for å ha ham tilbake.

De lyseblå fra Manchester har Ilkay Gundogan ute med en langtidsskade.

Regner Liverpool som en tittelkandidat

City ligger på tredjeplass på tabellen, poenget bak Liverpool og sju poeng bak Chelsea. De lyseblå står imidlertid bokført med tre strake seire i Premier League. Guardiola tror tittelkampen blir jevn, og uttaler at Liverpool definitivt er tittelkandidater.

– Ja, Liverpool er en tittelkandidat. Definitivt. De spilte en god kamp mot Stoke.

– Jeg var så heldig å få spille mot Jürgen Klopp som aktiv, så vi kjenner hverandre godt.

– Jeg har sett Liverpool spille mange ganger dette året, og var tilstede på Stoke-kampen. Familien min var bortreist, og jeg hadde fri. Liverpool skal ha takk for billettene.

– Det er seks lag som kjemper om tittelen, og plassene i neste års Champions League. Det blir tøffe kamper mot alle tittelkandidatene. Det blir en hard kamp om tittelen helt til sesongen er over.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]