Coutinho håper å rekke City-kampen

Brasilianeren avslører at det går bra med rehabiliteringen, og kanskje rekker han nyttårsoppgjøret mot Man City.

12. des 2016 kl 18.19 Lars Frøsland

Etter to uker med skuffelser og dårlige nyheter for Liverpool-fansen, kommer det endelig noe som vil bringe tilbake smilet. Coutinhos rehabilitering går bra, og han kan bli klar før årsskiftet – selv om det først ble sagt at han ikke ville være tilbake i spill før etter nyttår.

Det er mitt håp å bli klar til Manchester City-kampen, forteller Coutinho til Liverpoolfc.com.

OFFENSIVE KREFTER:
OFFENSIVE KREFTER:  Skal Liverpool slå Manchester City på nyttårsaften, er dette spillere Klopp gjerne vil ha med fra start.

Rehabiliteringen går veldig bra. Jeg kan nå gå uten krykker og jeg jobber godt med det medisinske apparatet. Jeg er tilfreds med måten jeg kommer meg på, fortsetter han.

Dette er godt nytt for Klopp og Liverpool-fansen. Liverpool, som har mange gode offensive spillere, har få eller ingen som kan gå inne og gjøre den jobben Coutinho gjør. I tillegg til å være en glimrende playmaker scorer han selv mye mål.

Ble redd

Brasilianeren avslører at han ble redd da han først så bildene fra situasjonen:

Rett etter skaden, da jeg først så bilder og video fra skade, ble jeg redd. Men selv om undersøkelsene viste at det ikke var bra, kunne det vært mye verre. Det er jeg glad for.

Coutinho har kanskje vært Liverpools beste spiller denne sesongen, og det har vært frustrerende for magikeren å se kampene fra sidelinjen:

– Jeg har selvsagt vært frustrert. Det er tøft å se kampene i stedet for å spille dem og hjelpe laget.

Vi fikk ikke det resultatet vi ønsket (mot West Ham), men laget har fortsatt mye kvalitet, og jeg er sikker på at vi kommer sterkt tilbake, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]