– Divock Origi er i knallform

Jürgen Klopp er henrykt over at belgieren har funnet formen, nå som Liverpool har så mange av sine offensive spillere på skadelista.

3. des 2016 kl 00.12 Einar Kvande

Liverpool må klare seg uten Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Danny Ings i Bournemouth. Da er det godt å ha en spiss som har scoret i begge Liverpools to siste kamper i bakhånd.

Divock Origi ligger an til å få starte sin første ligakamp for sesongen på søndag, etter at han kom inn fra benken og scoret Liverpools første mål mot Sunderland forrige helg. Belgieren gjentok bedriften da han fikk starte ligacupkampen mot Leeds på tirsdag.

– Timing er veldig viktig. Det er ikke alltid mulig å påvirke slike ting, men i dette tilfellet har det gått veldig bra, for det er eksakt to uker siden Div kom tilbake i form, uttalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Det vil jeg hevde var flaks, for nå er han klar for innsats i den spesielle situasjonen vi befinner oss i. Jeg tror alle har sett en forskjell på innhoppene hans. Når han kom innpå tidligere i sesongen, var det ikke så enkelt for ham.

– Han er fortsatt bare 21 år gammel, og har ikke fått mye spilletid de siste månedene, så han hadde egentlig ingen rytme. Men han har jobbet hele tiden, og aldri klaget. Noen ganger har han mer selvtillit, andre ganger mindre, men slik er det med folk i alle yrker.

– Jeg er veldig glad for at han fikk denne muligheten, og at han var i form til å dra nytte av den.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]