Fire mål på fire kamper

Da Divock Origi satte inn Liverpools utligningsmål mot West Ham, var det samtidig hans fjerde mål på fire kamper.

11. des 2016 kl 23.03 Einar Kvande

Dermed ble belgieren den første Liverpool-spiller til å score i fire kamper på rad siden Daniel Sturridge gjorde mål i åtte kamper på rad tidlig i 2014.

Totalt står Origi nå bokført med seks mål på 16 kamper for Liverpool denne sesongen. Bare seks av disse kampene har vært fra start, og dagens kamp var bare hans andre ligakamp fra start.

– Jeg har selvsagt blitt nødt til å være tålmodig, men som spiss forsøker du å være på riktig sted til riktig tid og score mål når du får sjansen, uttalte Origi til Sky Sports etter kampslutt mot West Ham.

– Jeg føler at formen blir bedre for hver kamp som går, og jeg må bare fortsette å ta steg fremover. Som lag må vi finne tilbake til det nivået vi var på tidligere i sesongen, og bruke lagånden vår til å komme enda sterkere tilbake.

– Det blir vanskelig når du lar motstanderen ta ledelsen. Payet scoret på frispark, og så scoret de et mål nummer to som var vanskelig å akseptere. Vi måtte bare forsøke å holde fokus. Vi fikk ett poeng, og neste gang må vi ta alle tre poengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]