De utlånte:Flotte seire for Ward og Kent

Danny Ward og Ryan Kent var de to utlånte spillerne som hadde mest grunn til å juble etter lørdagens kamper.

10. des 2016 kl 20.38 Einar Kvande

Danny Ward voktet buret for Huddersfield Town i 2-1 seieren over Bristol City hjemme i Yorkshire, og det resultatet betyr at Huddersfield fortsatt ligger godt an til play off i Championship, med en fjerdeplass på tabellen.

Ryan Kent ble byttet ut fem minutter på overtid da Barnsley slo Norwich 2-1 hjemme på Oakwell. Seieren betyr at Barnsley er oppe på 11.plass på tabellen, bare tre poeng bak en playoff-plass.

Jon Flanagan ble sittende på benken hele kampen da Burnley slo Bournemouth 3-2 på Turf Moor. Seieren tok Burnley opp på 13.plass i Premier League med 17 poeng.

Ryan Fulton måtte se hele fem baller havne i nota bak seg, da Chesterfield tapte 5-2 i Peterborough. Gjestene ledet 2-1 helt til på overtid av første omgang, men falt fullstendig sammen og slapp inn fire mål i andre omgang. Dermed er Chesterfield nest sist i League One, på samme poengsum som Oldham og Shrewsbury Town på plassene foran og bak.

Sam Hart så fra innbytterbenken at Port Vale tapte 3-2 på hjemmebane for Northampton Town. Port Vale er på 15.plass i League One.

Lloyd Jones og Swindon-forsvaret fikk en travel dag mot opprykksjagende Sheffield United og tapte hele 4-0 i stålbyen. Alle målene kom i andre omgang. Swindon ligger nå på 19.plass, og det er fire poeng ned til en plass under streken.

Allan kom ikke på banen for Hertha Berlin da en skikkelig forsvarstabbe forærte gjestene, svakt plasserte Werder Bremen, en 1-0 seier i Bundesliga. Hertha beholder likevel sin tredjeplass på tabellen.

Taiwo Awoniyi måtte også se på fra innbytterbenken, da NEC Nijmegen enkelt vant 2-0 over ADO Den Haag på hjemmebane i Eredivisie.