Gleder seg til å møte de lyseblå

Divock Origi håper å få starte mot Manchester City, selv om han føler pusten av en skadefri Daniel Sturridge i nakken.

30. des 2016 kl 15.19 Einar Kvande

Selv om Daniel Sturridge er skadefri, er det Divock Origi som har fått starte de to siste Liverpool-kampene. Belgieren håper å bli foretrukket i Liverpool-angrepet også mot Manchester City.

– Det er vanskelig å si hvem som har det beste angrepet av oss og Manchester City før denne kampen, siteres Origi av Liverpool Echo.

– Det er to gode lag med mange gode angrepsspillere som møter hverandre, og det beste laget vil vinne. Vi har jobbet mye med offensive trekk på trening, og det har begynt å betale seg, fortsetter Liverpool-spissen.

– Når du kombinerer hardt arbeid med talentet og kvalitetene i vår spillergruppe, og mikser dette med støtten fra supporterne, er det en veldig god blanding. Vi må forsøke å maksimere alt vi gjør i hver enkelt kamp. Klarer vi det, har vi en god sjanse til å få en utmerket sesong.

– Vi har god selvtillit foran City-kampen, etter en veldig viktig seier over Stoke. Vi startet ikke bra i den kampen, men etter hvert begynte vi å spille vårt eget spill og skape mange sjanser.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]