– Han må bevise at han jobber for laget

U23-trener Mike Garrity vet hva Ojo må gjøre for å imponere Jürgen Klopp.

16. des 2016 kl 12.36 Lars Frøsland

Etter det lange skadeavbrekket er Liverpool-talentet Sheyi Ojo på vei tilbake i form. Engelskmannen scoret mot Arsenals U23-lag forrige runde.

Ojo håper dog å igjen spille seg inn i Klopps planer. Og med det travle juleprogrammet – samt det faktum at Liverpool mister Sadio Mané i januar, kan gi muligheter for den tekniske kantspilleren.

Den midlertidige U23-treneren Mike Garrity har klare tanker om hva som skal til for at Ojo får sjansen for førstelaget:

Han er rask, sterk og god med ballen. Han kan skremme vannet av forsvarsspillere, men han er blitt fortalt at han må være mer positiv og direkte i én mot én-situasjoner slik at han oftere kan skape problemer for forsvarsspillere, uttaler Garrity til Liverpool Echo.

Han må være effektiv og bevise at han jobber for laget både med og uten ball, dersom han skal imponere Klopp, fortsetter treneren.

Han mener det vil ta tid før Ojo er helt tilbake, men trekker frem førsteomgangen mot Arsenal U23 som meget oppløftende.

Ojo har lenge vært i Klopps førstelagstanker, men skadeavbrekket har medført at Ojo må starte litt på nytt. Nå kjemper han mot blant andre Ben Woodburn om en plass i Klopps tropp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]