– Jeg liker sangen

Liverpool-supportere har skrevet om sangen «Merry Christmas Everyone», og strofen «snow is falling» er gjort om til «Mané's scoring». Det liker senegaleseren.

31. des 2016 kl 14.01 Einar Kvande

– Jeg liker sangen fansen synger om meg. Den gjør meg glad. Jeg er veldig glad for å score mål og hjelpe Liverpool til å vinne kamper og oppnå suksess, sier Mané til The Times.

– Jeg har ikke satt meg noe mål. Jeg gjorde 15 for Southampton forrige sesong, men det er for tidlig å si noe om jeg kan nå et slikt antall denne sesongen. Jeg håper det. Vi vet vi kan slå alle lag i ligaen, så vi fokuserer kun på oss selv. Vi trenger ikke å tenke så mye på City. Vi vil gjøre vårt beste i et forsøk på vinne kampen, fortsetter senegaleseren.

Kveldens kamp mot Manchester City blir Manés nest siste for Liverpool før han setter kursen mot Gabon og Afrikamesterskapet.

– Det kommer til å bli en veldig god kamp, for det er to åpne lag, og alle vil glede seg til å spille i denne kampen. Kanskje har vi de beste spissene? Jeg vet ikke. Det handler uansett ikke om hvem som er best, men om å score så mange mål som mulig. Det viktigste er å ta de tre poengene.

– Selvsagt vil det være et stort steg i riktig retning for oss om vi vinner. Men det er ikke bare City vi har å konkurrere mot. Vi må forsøke å vinne alle kamper. Jeg må bare prøve å gjøre mitt beste, slik at jeg gjør våre fans og mine lagkamerater stolte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]