– Karius beholder plassen

Liverpool ECHO hevder at Loris Karius får fornyet tillit når Liverpool reiser til Middlesbrough. Klopp valgte også å svare Gary Neville på keeper-kritikken.

13. des 2016 kl 00.11 Lars Frøsland

Keeperplassen til Liverpool synes alltid å være et hett tema. Man må tilbake til cirka 2009 sist gang en Liverpool-keeper, den gang José Reina, fikk jobbe uten særlige forstyrrelser fra den kritiske pressen.

Loris Karius derimot er midt i en storm, som fort kan bli vanskelig å ri av. Presset på den unge tyskeren er enormt, og alt han gjør og sier fremover vil følges med argusøyne både fra fans og presse.

Klopp insisterer dog på at han støtter Karius, og var ikke interessert i å kritisere ham på pressekonferansen tidligere i dag.

Liverpool Echo føler seg trygge på at Karius beholder plassen i laget:
Karius vil beholde plassen for Liverpool i Middlesbrough, skriver journalisten Neil Jones, som møtte Klopp til intervju etter pressekonferansen.

Svarte Neville-brødrene

Både Gary og Phil Neville har uttrykt seg svært kritisk til Liverpools sisteskanse. Karius valgte å svare på kritikken under et intervju med Daily Mail. Han kom også med et lite stikk til Gary Neville, der hans korte manager-periode ble nevnt.

Dette førte til et rabalder på sosiale medier, der Gary Neville var raskt ute med å svare Karius.

På dagens pressekonferanse ble Klopp bedt om å omtale kommentarene.

Først unnlot han å svare på spørsmål om Karius, deretter tok han keeperen i forsvar.
– Mange av de tidligere ekspertene har tydelig vis glemt hvordan det føles å bli kritisert hele tiden. Gary Neville viste (som manager, jou. anm.) at han ikke er god til å vurdere spillere, sa Klopp.

På Twitter valgte Neville å svare Klopp slik:
– Jeg er ingen kokk, men jeg vet hva en god biff er.

Klopp mente også det var lettere for Neville-brødrene å kritisere Karius fordi han er Liverpool-spiller.

Hvorvidt Klopp uttalte seg slik han gjorde for å flytte oppmerksomheten fra Karius til seg selv, er vanskelig å si, men det er en kjent manager-strategi.

Uansett tyder det meste på at Klopp står ved sitt valg om at Loris Karius er Liverpools førstevalg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]