– Klopp ber spillerne om unnskyldning om han gjør feil

Mats Hummels snakker om påvirkningen Klopp hadde på ham selv, og hvordan manageren er som person.

5. des 2016 kl 17.43 Arve Vassbotten

Mats Hummels mener Jürgen Klopps påvirkning på han var enorm. Da han i sommer gikk fra Borussia Dortmund til Bayern München var Klopp en av de første som sendte han melding med gratulasjon om overgangen.

Under et intervju med Daily Mail kommer Hummels på en historie da det ble utligning mot Hamburg i siste minutt - og Klopp ødela brillene sine.

– Han har gjort det i Liverpool også, har han ikke? Vi ville ikke hatt den suksessen med en annen manager i Dortmund, ikke i det hele tatt. Han er veldig emosjonell. Han er hele tiden på treningsbanen, og kan ikke finne roen.

Tar ikke ting personlig

På spørsmål om hvor intense treningsøktene var, sier han:

– Hvor intense? Hver dag var det 100 prosent. Men det viktige er at når han mener han har gjort en feil, kan han virkelig be om unnskyldning til en spiller enten alene eller foran hele laget. Sier han noe upassende, innser han det etterpå. Og han tar heller ikke ting personlig.

– Vi hadde sterke meninger begge to, og to store egoer. Noen ganger endte det i krangling, men man visste at neste dag ville alt være greit. Vi kunne alltid snakke om det. Han var aldri slik at han sa: «Jeg kommer aldri til å tilgi deg for dette.» Forholdet jeg hadde til ham var veldig viktig, sier Hummels.

Og det er liten tvil om at Hummels ønsker Klopp suksess også i Premier League.

– Jeg kan ikke si at jeg er en Liverpool-fan. Jeg har ingen klubb i England, men jeg ønsker bare at Klopp skal vinne. Hvis han var manager for et annet lag, ville jeg støttet dem. Jeg heier på Klopp, sier 27-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]