Koeman mente at Lovren burde ha vært utvist

Everton-manager Ronald Koeman var ikke fornøyd med dommer Mike Dean etter Merseyside-derbyet.

20. des 2016 kl 09.07 Einar Kvande

Koeman mente at Dejan Lovren burde ha vært utvist i tumultene som oppstod etter Ross Barkleys grisetakling på Jordan Henderson.

Everton-manageren innrømmet at Barkley var heldig som ikke ble utvist for taklingen på Henderson, men syntes også at Lovren burde ha fått marsjordre.

Barkley fikk gult kort for taklingen på Henderson, mens Seamus Coleman fikk gult kort da spillere fra begge lag barket sammen i etterkant av situasjonen.

– Dersom jeg kan si noe om dommeren, så lurer jeg på hvorfor han ga Seamus Coleman gult kort og ikke Dejan Lovren? Alle er i tottene på hverandre, og det startet med Lovren, og han hadde allerede gult, uttalte Koeman til Sky Sports umiddelbart etter kampslutt.

– Ja, Barkley var kanskje heldig. Jeg må se det om igjen. Kanskje skulle det ha vært rødt kort. Men etterpå kom det en reaksjon fra Lovren.

Nederlenderen fant nederlaget tungt å svelge, etter Sadio Manés vinnermål på overtid.

– Jeg synes vi gjorde en god laginnsats. Vi var best de første 45 minuttene. Da var vi veldig aggressive. Vi hadde en store sjanse med headingen etter en corner.

– I andre omgang ble det vanskeligere for oss. Liverpools innbyttere spilte en viktig rolle for sluttresultatet. Vi klarte ikke å holde så godt på ballen etter pause. Men vi fortjente ikke å tape kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]