– Kommer til å bli passet godt på

Robbie Fowler er glad for at det er Jürgen Klopp som har 17 år gamle Ben Woodburn under vingene.

6. des 2016 kl 19.19 Marius Rabben

Det mye omtalte angrepstalentet brukte under et kvarter på å bli tidenes yngste Liverpool-målscorer mot Leeds i ligacupen for en uke siden.

– Jeg kjenner ham ikke så godt selv, men av det jeg har hørt, er han en jordnær gutt, og det hjelper når du er en god spiller, sier Robbie Fowler til Liverpool Echo.

– Bevegelsene hans var utmerket

– Han har vært produktiv i alle aldersgrupper han har spilt i, og nå har han kommet inn og scoret. Bevegelsene hans var utmerket; jeg tror hvis andre hadde sett ham litt oftere, med de riktige pasningene, kunne han kanskje fått enda et mål.

Fowler var selv 18 år da han scoret sitt første mål for klubben, og trekker spesielt frem klubblegenden Ronnie Moran for å ha hjulpet ham med å holde beina på jorda. Spissen endte på totalt 183 nettkjenninger for Liverpool.

– Nå er det viktig at han tas godt hånd om, fortsetter Fowler om Woodburn.

– Spillerne og apparatet til Liverpool vet det, og de stopper en fra å bli for stor for sine egne sko, men dette er fantastisk for ham, og vi bør ikke legge skjul på det.

– Så gleden i ansiktet hans

– Man kunne se hvor mye det betød for ham da han scoret, man kunne se gleden i ansiktet hans, og det hadde åpenbart mye å si for de andre spillerne også, som man så da benken ble filmet.

– Jeg tror han kommer til å bli passet godt på, for Jürgen er veldig smart når det kommer til å håndtere unge spillere og gjøre det som er rett for dem.

Woodburn spiller fra start for Liverpool U23 mot West Bromwich U23 tirsdag kveld. Kampen vises for abonnenter på LFCTV GO.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]